Ceo svet tuguje zbog tragične smrti repera, emotivnim porukom se oprostio i njegov mladi kolega Džastin Biber!

Alo.rs/Đ.M. | vip 2021-04-11 20:23:41 2021-04-11 20:23:41

Smrt repera rastužila je ceo Holivud, a naročito Bibera, Kučera, Lebrona koji su se oprostili od njega putem društvenih mreža

Printscreen/Youtube

Slavni reper Erl Simons, poznatiji kao DMX, preminuo je 9. aprila u 51. godini, nakon što je hospitalizovan zbog srčanog udara, a ceo Holivud je ostao zatečen nakon što je njegova porodica saopštila ove tužne vesti. Usledile su i poruke podrške i opraštanja od čuvenog DMX-a.

Reperove kolege, prijatelji, saradnicioprostili su se od njega emotivnim porukama na društvenim mrežama, a među njima su se našli – Džastin Biber, Snup Dog, Ešton Kučer, Džejms Lebron.

Počivaj u raju brate moj. Tvoj poklon je svima nama bio tako očit. Hvala ti što si to podelio sa svetom. Nedostajaćeš – napisao je Biber ispod fotografije koju je objavio.

Glumac Ešton Kučer je putem svog Tviter naloga ostavio poslednju poruku za Erla Simonsa. Naime, on je objavio reči jedne reperove pesme i uputio mu poslednji pozdrav.

Ono što su mnogi smatratrali bitkom bilo je samo porodično okupljanje. Hvala ti – napisao je Snup Dog uz objavljen snimak reperovog nastupa.

Nije izostala ni poruka košarkaša Džejmsa Lebrona koji se putem Tvitera oprosotio od čuvenog repera.

Podsetimo, reper je prošle nedelje doživeo srčani udar u svom dom u Njujorku, zbog čega je hitno hospitalizovan, kako je za strane medije izjavio njegov dugogodišnji advokat Marej Rihman. Erl je u bolnicu prebačen u petak kada je priključen na aparate za održavanje života, ali je ubrzo sa istih i skinut. Reper se godinama borio sa zloupotrebom supstanci, a u nekoliko navrata bio je na rehabilitaciji.

Expand player
Pogledajte više