Kim Kardašijan i Kanje Vest
Shutterstock
Kim Kardašijan i Kanje Vest

Shutterstock

Kim Kardašijan i Kanje Vest, Foto: Shutterstock

Britanski mediji navode da je reper Kanje Vest (43) prekinuo svaki kontakt sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan (40) i da je ona bila prisiljena da priča sa njim preko njegovog obezbeđenja.

Bivši par se sporazumno dogovorio da će imati zajedničko starateljstvo nad njihovih četvoro djece - Nort (7), Sejnt (5), Čikago (3) i Psalm (1). Međutim, reper, prema tvrdnjama izvora stranih medija, otežava stvari.

Nakon što je ranije zamolio Kim da se udalji od njega dok on provodi vreme sa decom, sada je promenio i broj telefona pa ga ona može kontaktirati samo putem njegovog obezbeđenja.

Kanje je stavio plava  sočiva, a Kim je blistala

Tanjug AP

Kanje je stavio plava sočiva, a Kim je blistala, Foto: Tanjug AP

- Čak i pre nego je Kim podnela zahtev za razvod, Kanje je promenio broj i rekao: "Možeš me kontaktirati putem mog obezbeđenja". Uprkos tome, ona mu veruje što se tiče dece. Kanje ih voli i često ih viđa - rekao je izvor stranim medijima.

Kada Kanje dolazi da se druži sa decom, Kim napušta kuću. Imaju i "vojsku" dadilja koja im pomažu.

Da podsetimo, oni su se venčali 2014. godine, a neki od problema su krenuli kada je Kanje govorio o abortusu i uporedio Kris Džener, majku Kim Kardašijan sa Kim Džong-unom, liderom Severne Koreje kao i ostalim ispadima koji su pratili njegovu trku za predsednika SAD-a.