Žive raskošno: Sandra  i Andrej Meljničenko
profimedia
Žive raskošno: Sandra  i Andrej Meljničenko

profimedia

Žive raskošno: Sandra i Andrej Meljničenko, Foto: profimedia

- Osim jahte, koju je dizajnirao legendarni francuski dizajner Filipe Stark, ovaj bračni par poseduje i privatni avion „boing 737“ vredan 50 miliona dolara, luksuznu vilu na Francuskoj rivijeri, gde su im prve komšije Roman Abramovič i porodica Hajneken. Stan u Njujorku pored Central parka, koji im je nedavno doneo brojne probleme kada je počeo da prokišnjava.

Naime, iako su je kupili za 11 miliona dolara, s namerom da ulože još novca, stan je prokišnjavao, pa je Sandra podnela tužbu protiv uprave zgrade i zahteva odštetu. Ogroman stan u Londonu i jednu vilu - objašnjavaju Britanci imovinsku kartu srpske Anđeline Žoli.

- Tajkun je u Londonu 2002. godine kupio stan na Berkli skveru vredan skoro tri miliona funti. To je tek stančić u poređenju sa novim posedom, koji se proteže na 14 hektara u Askotu i koji se procenjuje na 24 miliona funti. Vila s tri sprata probitno je bila namenjena kraljevskoj porodici s Bliskog istoka i ima 20 spavaćih soba i 20 dnevnih soba, ali Meljničenkovima je izgledala pomalo sumorno, pa su je renovirali - navode britanski mediji.

To je samo deo imovine, a spekuliše se da poseduju još nekretnina. Kada je reč o automobilima, Andreju je omiljen njegov „bentli“ vredan 250.000 dolara.

Britanci često citiraju izjavu bivše modelsice da ona i suprug kupuju sve što im se svidi.