SEVALE VARNICE Bredli Kuper nije gubio vreme, posle dodele Oskara završio sa bivšom, glumica ga nikad nije prebolela (FOTO)

Par se, inače, viđao od 2009. do 2011. godine, a izvori sada tvrde da Rene Zelveger nikada nije u potpunosti prebolela Kupera.

Bredli Kuper
Bredli Kuper, Foto: Youtube/Printscreen

Bredli Kuper (45) ove godine nije bio među nominovanima na 92. dodeli Oskara u Dolbi teatru, ali je sa svečane ceremonije otišao s jednom zlatnom statuetom! Kako američki mediji javljaju, Rene Zelveger (50), koja je te večeri nagrađena Oskarom za svoju ulogu u filmu „Džudi“, otišla je sa svečanosti pravo u Bredlijevu

Par se, inače, viđao od 2009. do 2011. godine, a izvori sada tvrde da Rene nikada nije u potpunosti prebolela Kupera.

— Rene je kasnije rekla prijateljima da je za nju to bilo jednako kao osvajanje Oskara. Sve se desilo odjednom! Uvek je o Bredliju razmišljala kao o onom koji joj je utekao — rekao je za Woman‘s Day izvor blizak glumici.

Rene Zelveger, Bredli Kuper
Rene Zelveger, Bredli Kuper, Foto: Youtube/Printscreen

On je dodao da su se glumci godinama povremeno sretali i da je Bredli prvi prišao Rene kako bi popričali i kako bi joj rekao da je bio toliko oduševljen njenim filmom „Džudi“ i da ga je pogledao dvaput, kao i da je Rene osetila leptiriće u stomaku kad je videla da joj bivši dečko prilazi.

Glumci su navodno flertovali cele večeri, nakon ceremonije dodele Bredli Kuper je pozvao Rene da odu kod njega, gde su sedeli i razgovarali do četiri sata izjutra. Sutradan je Zelvegerova ispričala prijateljima da se glumac promenio od dana kada su bili u vezi i da želi da nastave tamo gde su stali.

Pre nekoliko dana, američki mediji pisali su da su se Rene i Bredli pomirili, na šta se njen PR samo nasmejao, dok su izvori bliski Kuperu tvrdili da u ovim glasinama nema istine.

POgledajte OVDE  kako su Irina i Bredli bili na korak do pomirenja, kako će novonastala situacija uticati na to?

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi