Bred Pit
Profimedia
Bred Pit

Profimedia

Bred Pit, Foto: Profimedia

Otkad se razveo od Anđeline Džoli, glumca Breda Pita često povezuju s nekom novom damom, a ovog puta, kako se čini, stvarno se zaljubio i to u ženu koja nema nikakve veze s njegovim bivšim ljubavima.

Breda Pita su ovoga puta spojili s duhovnim guruom i dizajnerkom nakita Sat Hari Kalsom, Amerikankom koja živi u Indiji.

PREPORUČUJEMO I:

 

Vest prenosi novi broj magazina "Us Weekly" na kojem Bred Pit s naslovnice poručuje "Da, ponovo sam zaljubljen", i otkriva kako mu je dugogodišnja prijateljica sve češća pratnja na događajima. Da sve ne ostaje samo na nagađanjima potvrdio je izvor blizak paru.

- Ona putuje s njim po svetu na premijere filma "Ad Astra". Bila je i na premijeri filma u Las Anđelesu, a s događaja su otišli u isto vreme, ali razdvojeni - rekao je izvor.

Pre nje, slavnog glumca su povezivali s koleginicom Šarliz Thron s kojom ljubav nije dugo trajala. Izvori bliski paru govore kako je sve pošlo po zlu u samom startu.

Bred Pit

Foto: Profimedia

Foto: Foto: Profimedia

- Oboje su imali puno nedovršenih stvari iz prošlosti - a samo tri meseca nakon raskida Bred je shvatio da ga s dugogodišnjom prijateljicom ipak povezuje nešto više.

- Bred želi da izbegne veze s glumicama. U ovoj fazi života zanimaju ga žene koje nisu deo te industrije. Najviše mu se kod Sat sviđa što oko nje nema drame. To je ono što ga najviše privlači. Ipak, on tu vezu ne smatra jako ozbiljnom. Za njega je ona vrlo specijalna osoba s kojom uživa da provodi vreme - ističe izvor.

Brad je srećan jer ih najpre povezuje prijateljstvo, tvrdi izvor.

Glumac iza sebe ima dva propala braka: sa glumicom Dženifer Aniston i sa Anđelinom Džoli, s kojom ima šestoro dece, dok njegova prijateljica ima ćerku Amrit po kojoj je nazvala i jednu od svojih kolekcija nakita.

Bred Pit

Profimedia

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!