Brajan Adams tvrdi da je sa Ledi Di bio prijatelj, a pesmu Dajana posle njene smrti više nikad nije pevao!

Žena/R.J. | vip 2019-11-10 22:41:26 2019-11-10 22:41:26

Nisu sve ljubavne priče iz sveta poznatih završene, ima i nezavršenih i misterioznih...

Profimedia

Brajan Adams je prepoznatljiv po posebnoj boji glasa, divnim notama i svetskim hitovima,ali za njegov život se veže jedna misterija.

PROČITAJTE JOŠ:

Adams iza kojeg je vrhunska karijera, nije "samo pevač" , on je i tekstopisac, producent, fotograf, filantrop i aktivista. Njegov adut je i to što svira bas gitaru, gitaru, klavir i harmoniku!

Izuzetan muzčki dar koji krasi poznatog Kanađanina nikada nije bio pod znakom pitanja, ali nešto drugo u njegovom životu jeste.

Za Brajana Adamsa koji je od 1975. na sceni godinama se pričalo da je bio ljubavnik princeze Dajane.

Takve priče je podgrejala izjava Dajaninog batlera Pola Barela koji je u TV emisiji rekao da je slavni muzičar "tajno kolima ulazio u Kensingtonsku palatu i šunjao se do princezinih odaja".

Pa kada je Brajan pre nekoliko godina gostovao u emisiji Endija Koena "Pogledajte šta se dešava”, odgovorio je na ovakve priče:

– Nisam se šunjao! Jednostavno bih došao u palatu. Da, Dajana i ja smo bili… pa, veliki prijatelji.

Voditelj ga je zatim pitao:

"Bili ste “prijatelj sa povlasticom?".

Pevača je ovo pitanje zbunio, a nije želeo ni da potvrdi ni da negira, pa su to mnogi posmatrali kao njegovo priznanje veze.

Međutim, to što nije odgovorio na pitanje, može da bude i znak poštovanja prema Dajani i gest džentlmena iako će neki reći da je ćutanje bilo suportnost poštovanja i džentlmenstva.

U svakom slučaju, Brajan nikada nije pričao o Ledi Di na nedoličan način.

Nije višestrukom dobitniku Zlatnog globusa ikada nedostajala medijska pažnja, ali pojedini na njegovom mestu ne bi odoleli, pa bi iskoristili prilliku za dodatni publicitet.

On je to odbijao i uporno je ćutao, ali su drugi govorili umesto njega i tako jačali sumnje da su on i Dajana bili "nešto više".

"Da, potvrdio mi je da je imao romansu sa princezom 1996. godine, ali to nije poremetilo naš odnos. Razlog našeg raskida je bilo nešto drugo", rekla je Sesil Tomsen, danski model, koja se sa pevačem zabavljala od 1991. do 2002.

Muzičar koji je sa Ališom Grimaldi, bivšom saradnicom, dobio ćerke Mirabel Bani (8) i Lulu (6), bio je bez sumnje opčinjen Dajanom.

Snimio je 1985. numeru "Dajana", u kojoj se govori o kraljici njegovog srca koja je sa drugim čovekom koji je ne zaslužuje. Zaljubljeni muškarac u pesmu kaže i da će "umreti za Dajanu" pa se pita: “Šta tražiš sa ovakvim tipom?”, što su mnogi videli kao aluziju na brak Ledi Di i princa Čarlsa.

Nakon pogibije Dajane 1997. u automobilskoj nesreći u Parizu (u sudaru je poginuo i njen verenik Dodi al Fajed, sa kojim je navodno čekala dete), Brajan Adams više nikada nije javno izveo ovu pesmu.

Pre njene smrti ju je stalno pevao na koncertima.

"Veza" sa Dajanom komentariše se godinama, a poznate su i njegove veze sa gumicom Viki Rasel, modelom i glumicom Linda Evanđelista, supermodelom El Makfirson, italijanskom glumicom Katerina Murino, američkom glumcom Stelom Stoker i holivudskom zvezdom Gvinet Paltrou.

BONUS VIDEO

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!

 

Expand player
Pogledajte više