Val Kilmer
Profimedia
Val Kilmer

Profimedia

Val Kilmer , Foto: Profimedia

Legendarni Val Kilmer se retko pojavljuje u javnosti zbog toga što se već godinama bori s rakom grla i posledicama ove bolesti.

PROČITAJTE I:

 

Glumac se bori se s rakom grla još od 2015. godine. Zbog narušenog zdravlja, holivudska zvezda postala je neprepoznatljiva, a paparaci su ga 'ulovili' u Njujorku.

Na vratu mu je vidljiv medicinski uređaj od traheotomije, odnosno hirurškog zahvata pri kojem su mu na dušniku napravili otvor kako bi mu olakšali disanje. Teški zdravstveni problem ostavio je traga, te glumac sada ima hrapav glasa.

Val Kilmer

Profimedia

Val Kilmer, Foto: Profimedia

Val je u Njujork stigao kako bi držao govor na događaju Ujedinjenih nacija. Pokušao je da se sakrije od neželjenih paparaca, ali mu to nije pošlo za rukom.

U javnosti se poslednji put službeno pojavio na jednoj humanitarnoj košarkaškoj utakmici te je tada izgledao bolje nego sada, što je probudilo sumnje obožavatelja koji se pitaju što se događa s njegovim zdravstvenim stanjem.

Naime, Val vrlo retko govori o privatnom životu, a rak grla potvrdio je tek u jednom od intervjua u decembru 2017.

- Izlečio sam se molitvom - tad je rekao, iako mnogi smatraju da je Kilmer prećutao operaciju kojoj se, navodno, podvrgnuo 2015. godine. Onkolog je upozorio da su šanse, ako se rak proširi, male da će ga izlečiti.

- Molitve ne mogu izlečiti njegovu bolest i mogao bi umreti ako ne ode pravom lekaru - ispričao je tada istaknuti onkolog.

Val Kilmer

Profimedia

Val Kilmer , Foto: Profimedia

BONUS VIDEO

Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!