Sara Džesika Parker
Screenshoot Youtube
Sara Džesika Parker

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Mnoge poznate ličnosti koje danas uživaju veliku slavu, poštovanje i bogatstvo – i smatraju se među najboljima u svom poslu – iskusile su traume, zlostavljanje, napuštanje i pretrpele ekstremno siromaštvo pre nego što su postali ono što su danas. Njihov život nije ni nalik ovam životu kakav danas vode.

Leonardo di Kaprio

Jedan od najpoznatijih svetskih glumaca odrastao je u ekstremnom siromaštvu, sa majkom koja je bila nemački imigrant i koja se borila za opsatanak u "obećanoj zemlji". Leo je odrastao u kraju Los Anđelesa prepunom kriminala, prostitucije, droge i nasilja, koji sam naziva "Scumsville"(Kraj smeća). Za njegov uspeh zaslužni su njegov neosporan talenat, ali i determinisanost njegove majke, koja je svaki slobodan trenutak koristila da Lea vodi na audicije između dva posla koja je radila.

Leonardo di Kaprio na dodeli Oskara

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Niki Minaž

Talentovana reperka je često govorila o njenom brutalno teškom vaspitanju, nakon što se preselila iz Trinidada u Kvins u Njujorku kad je imala pet godina. Prethodno je živela u oronuloj kući sa više od 20 članova uže i šire porodice i puno mačaka i pasa. Kada je Niki napustila porodićnu kuću, njen otac, inače težak alkoholičar, pijan je zapalio kuću u kojoj je njena majka jedva preživela.

Niki Minaž

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

Sara Džesika Parker

Sara Džesika Parker

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Opra Vinfri

Opra Vinfri

Profimedia

Foto: Profimedia

Džim Keri

Iako iz ekstremno siromašne porodice i bez formalnog obrazovanja, kao i toga što su njegove prve uloge bile neuspešne, to ga nije sprečilo da ostane istrajan u ostvarenju svog sna i danas bude najveća zvezda - komičar.

Džim Keri

Profimedia

Foto: Profimedia