Demi Lovato
printscreen
Demi Lovato

instagramprintscreen

Demi Lovato, Foto: instagramprintscreen

Demi Lovato oglasila se po pitanju raskida veridbe sa Maksom Eričom, ističući da joj je to životno iskustvo „samo dozvolilo da živi svoju pravu istinu, onako kako ona to zaista i želi”.

Iz svakog, naime, trudi se da nauči šta je čini srećnom, te kako se u stvari izjašnjava – po pitanju sek*ualnosti. Podsetimo, par je počeo da se zabavlja ranije 2020. godine, da bi veridbu objavio več u julu. Do septembra, međutim, čitava romansa doživela je svoj krah i kraj.

"Znam ko sam i šta sam, ali još malo ću sačekati sa izjašnjavanjem čitavom svetu. Koristim ovo vreme da učim i edukujem se o sopstvenom životnom putu i o tome šta sam spremna da uradim. Bila sam sa ženom i više mi se svidelo. Osećaj je bolji, ispravan", iskrena je Demi.

– Kako starim, shvatam koliko sam u stvari kvir. Veridba se dogodila s muškarcem i kada je propala, shvatila sam to kao znak. Mislila sam o tome kako ću čitav život da provedem s nekim. A kada se to završilo, imala sam utisak da mi je pao kamen sa srca – pričala je za tamošnji „Glamur”, pa nastavila: Sad mogu da živim svoju istinu, da tako kažem – dodala je, dok još uvek stoji pri svome da vrlo oprezno bira šta će javno dodati uz svoje ime.

– Znam ko sam i šta sam, ali strpljivo čekam pravi trenutak da se „autujem” i za ceo svet. Za sada, pratim svoje srce i koristim vreme koje imam da dobro proučim kako da se izrazim i predstavim, dok koračam tim putem - zaključila je Demi.

PROČITAJTE JOŠ: