Nastasija Urbano
Screenshot Youtube/ElPais
Nastasija Urbano

Screenshot Youtube/ElPais

Nastasija Urbano, Foto: Screenshot Youtube/ElPais

Kao dvadesetogodišnjakinja, Urbano je 'osamdesetih godina bila jedna od najtraženijih i najplaćenijih manekenki. Pozirajući za naslovnu stranu Vog-a, stekla je svetski ugled koji joj je omogućio da radi i po Evropi i po Americi.

"Radila sam za sve časopise, svi su me voleli. Zaradila sam milion dolara za godinu dana, a radila sam samo 20 dana te godine, u tri ili četiri navrata", ispričala je manekenka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Iako je nekad bila slavna, danas je beskućnica. Kaže da joj se život promenio nakon što je upoznala muškarca koji joj je postao suprug i s kojim je dobila decu.

"Finansirala sam naš životni stil, a on me ostavio samo s odećom na sebi", ispričala je Urbano i dodala kako su jedina dobra stvar iz odnosa s mužem nezina deca, dok je sve ostalo bilo užasno.

"Sve je platio mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, hteo je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena", priseća se Nastasija svoje lakovernosti.

 

Nakon razočaranja obolela je od depresije, a kaže kako ju je niz stanodavaca izbacilo iz stana jer nije mogla da olati stanarinu. Ponekad prespava na sofama kod prijatelja, a kako im ne želi biti na teretu, češće odlazi u predvorja banaka u kojim automatizovana vrata korisnicima omogućavaju pristup bankomatima.

 

"Želim da me deca vide u drugačijem svetlu. Želim da se oporavim kao osoba, kako bi se ponosili mnome. Želim živeti, a ne samo preživeti. Umorna sam od preživljavanja i traženja novca", priča Urbano (57) za Dejli mejl.

Nastasija je svoju modnu karijeru započela u Barseloni, da bi kasnije, kao model za vrhunske brendove, radila za Revlon i Yves Saint Laurent.

Nakon što je čula za njenu trenutnu situaciju, grupa bivših kolega odlučila je da učine sve što mogu kako bi joj pomogli da se "digne na noge".

 

Bivša manekenka Rut Šuler kaže da je bila šokirana kad je videla kako joj živi nekada veoma uspešna kolegica.

"Niko to nije očekivao.  Bili smo na nivou princeza, ali ona, ona je bila na nivou boginje. Nije ovo zaslužila", ispričala je Šuler, koja se Nastasije seća kao vrlo lepe i velikodušne osobe.

 

"Čim razgovaramo s njom i budemo znali kako je i šta joj treba, pomoći ćemo joj. Pridružuje nam se sve više kolega sa željom da joj pomogne", ispričala je Rut.

Nastasijin bivši kolega Hernando Herera uveren je da Urbano može još puno dati svetu mode:

"Tražim fotografe i agencije kako bi Nastasija mogla ponovno da radi i da normalno živi. Žao mi je što pre nisam saznao za celu situaciju", ispričao je Herera.

 

Pogledajte BONUS video: 

SKANDAL UŽIVO Karleuša ispljuvala žiri na finalu Zvezda Granda, a onda pokazala golu zadnjicu!