Kevin Spejsi
Profimedia
Kevin Spejsi

Profimedia

Kevin Spejsi, Foto: Profimedia

Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi pre četiri dana je došao u Beograd, a razlog je pomalo neobičan.

Iako su mnogi mislili da glumac u Srbiji snima tajni projekat, Kevin Spejsi je zapravo u Izraelu čuo da se jedan od najboljih martinija služi upravo u Beogradu, nakon čega je kupio kartu i uputio se u našu zemlju.

PROČITAJTE I:

 

Kevin je uslikan u centru srpske prestonice dok je pazario u jednom poznatom butiku. Kako "Alo.rs" saznaje od izvora koji se našao na licu mesta, holivudski glumac se ponašao potpuno normalno, što je prodavce iznenadilo, s obzirom na to da se radi o svetskom glumcu, a svi znaju kakav glas bije velike zvezde. 

Kevin Spejsi

Profimedia

Kevin Spejsi, Foto: Profimedia

Po izlasku iz butika, Kevin je ljubazno proćaskao sa prolaznicima koji su mu dobacivali na ulici, dozvolio im da ga fotografišu, te sve vreme nije skidao osmeh s lica.

PROČITAJTE I:

 

- Devojka koja ge je srela na ulici, prvobitno je bila u šoku jer nije verovala svojim očima da pored nje tako opušteno šeta Kevin Spejsi. Odmah je izvadila telefon i počela da ga slika. Kevin joj se osmehnuo i pozdravio je, što ju je dodatno iznenadilo - otkriva za naš portal izvor koji se zatekao na licu mesta.

Kevin Spejsi

Profimedia

Kevin Spejsi, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zavirite na imanje dečka Aleksandre Subotić! Sve puca od luksuza!