Beograđanka na ulici prišla Kevinu Spejsiju! Ono što joj je uradio, ostavilo je sve u šoku! (FOTO)

R.J. | vip 2019-10-09 13:02:38 2019-10-09 13:02:38

Velika zvezda!

Profimedia

Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi pre četiri dana je došao u Beograd, a razlog je pomalo neobičan.

Iako su mnogi mislili da glumac u Srbiji snima tajni projekat, Kevin Spejsi je zapravo u Izraelu čuo da se jedan od najboljih martinija služi upravo u Beogradu, nakon čega je kupio kartu i uputio se u našu zemlju.

PROČITAJTE I:

 

Kevin je uslikan u centru srpske prestonice dok je pazario u jednom poznatom butiku. Kako "Alo.rs" saznaje od izvora koji se našao na licu mesta, holivudski glumac se ponašao potpuno normalno, što je prodavce iznenadilo, s obzirom na to da se radi o svetskom glumcu, a svi znaju kakav glas bije velike zvezde. 

Po izlasku iz butika, Kevin je ljubazno proćaskao sa prolaznicima koji su mu dobacivali na ulici, dozvolio im da ga fotografišu, te sve vreme nije skidao osmeh s lica.

PROČITAJTE I:

 

- Devojka koja ge je srela na ulici, prvobitno je bila u šoku jer nije verovala svojim očima da pored nje tako opušteno šeta Kevin Spejsi. Odmah je izvadila telefon i počela da ga slika. Kevin joj se osmehnuo i pozdravio je, što ju je dodatno iznenadilo - otkriva za naš portal izvor koji se zatekao na licu mesta.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zavirite na imanje dečka Aleksandre Subotić! Sve puca od luksuza!

 

 

Expand player
Pogledajte više