Barbara Strejsend
Profimedia
Barbara Strejsend

Profimedia

Barbara Strejsend, Foto: Profimedia

Pevačica i glumica Barbra Strejsend (76) našla se na meti osuda zbog komentara na račun Majkla Džeksona u dokumentarnom filmu "Leaving Neverland".

 

POGLEDAJTE JOŠ:

 

- Možete reći "zlostavljani", ali ta deca, kao što ste ih čuli da kažu, bila su uzbuđena što su tamo. Obojica su oženjeni, obojica imaju decu, tako da ih to nije ubilo. Njegove seksualne potrebe bile su njegove seksualne potrebe, koje su proizvod detinjstva koje je imao ili DNK koji je imao. Žao mi je dece. Žao mi je njega - istakla je Strejsend.

Majkl Džekson

Screenshot Youtube

Majkl Džekson, Foto: Screenshot Youtube

 Ona dodaje da su roditelji sinovima omogućili da budu zlostavljani.

- Krivim roditelje koji su dozvolili svojoj deci da spavaju sa Džeksonom. Zašto bi Majklu bila potrebna ta deca obučena kao on? - ovim je pitanjem Barbra pokrenula lavinu negativnih komentara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on Mar 23, 2019 at 1:57pm PDT

 

Potom se oglasila saopštenjem u kojem je navela kako su roditelji ovo dvoje dece "takođe bili žrtve, te da su bili zavedeni slavom i fantazijom".

- Da se razumemo, ne postoji ni jedna situacija ili okolnost u kojoj je ispravno da deca na bilo koji način budu zlostavljana - napisano je u saopštenju.

Zatim se i javno izvinila na društvenim mrežama.

- Izričito mi je žao za bol i nerazumevanje koje sam izazvala svojim nepažljivo izabranim rečima o Majklu Džeksonu i njegovim žrtvama, jer ispisane reči ne oslikavaju moja istinska osećanja. Nisam želela da omalovažim traumu koju su iskusili ovi dečaci, ni u kom smislu. Kao i sve žrtve seksualnog uznemiravanja, moraće da nose ovo sa sobom do kraja svog života. Izražavam duboko žaljenje i nadam se da Džejms i Vejd znaju da ih istinski poštujem i da im se divim zbog otkrivanja istine - saopštila je pevačica na Instagramu.

Barbara Strejsend

Profimedia

Barbara Strejsend, Foto: Profimedia