Anđelina Džoli
Youtube/printscreen
Anđelina Džoli

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Već mesecima se piše o tome kako je Anđelina Džoli u strašnom stanju. Prvo je u februaru ove godine američki tabloid NW magazine lansirao vest da se glumica odlučila na drastične mere kako bi oduzela Breda Pita Dženifer Aniston.

Prema njihovim tvrdnjama, otišla je "pod nož" i izdvojila čak 1.4 miliona dolara za taj zahvat. Uz to su naveli kako Anđelina koristi pilule za izbeljivanje kože i filere i da je korigovala podočnjake. Kao da to nije dovoljno, latila se i botoksa, redovnih pilinga i zatezanja kože, a navodno je opet korigovala i nos.

Anđelina Džoli

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Sada NW magazine tvrdi da Anđelina ne vodi samo bitku sa starenjem, već i da joj je zdravstveno stanje ozbiljno ugroženo. Oni tvrde da je početkom ove godine doživela nervni slom, a izvor blizak glumici, je rekao kako je Anđelina toliko slaba da jedva može da stoji i da je uz česte vrtoglavice, konstantno na ivici nesvesti. Ovome svakako pridonosi njeno uporno odbijanje hrane pa je tako do nedavno imala svega 45 kilograma. Živela je, tvrde oni, na voću, proteinima i kafi, dok tu i tamo pojela parče pice. Sada pak njene asistentkinje tvrde da ne jede baš ništa, a kako su ceo dan s njom, na svoje su oči videle da gotovo uopšte ne konzumira hranu poslednjih nedelja. Pojede malo grožđa tu i tamo, a ostatak dana pije ogromne količine kafe, tvrde one, naravno, ako je verovati NW magazineu.

Anđelina Džoli

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Tabloid takođe tvrdi da premda su Bred i Anđelina nedavno udružili snage kako bi se brinuli o ćerkama Šilo i Zahari, koje su imale operacije, Anđelina je poludela kad je čula da je Bred u nekom trenutku došao sa Dženifer da poseti devojke.

I dok neki tvrde da su ovo pusta naglabanja i neprovereni tračevi, činjenica je da niko nije video Anđelinu već mesecima, osim što su je paparaci uhvatili dok je posećivala ćerke u bolnici, ali po običaju se skrivala iza ogromnih sunčanih naočara i prevelike odeće u crnoj boji koja ne daje da se nasluti pravi izgled njenog tela. Ipak, kako je Anđelina i pre bila sklona anoreksiji, zaista je moguće da se opet bori s istom.