Ana i Švajni izgovorili sudbonosno "da" (FOTO+VIDEO)

Alo.rs | vip 2016-07-13 18:54:29 2016-07-13 18:54:29

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger venčali su se večeras u crkvi u Veneciji. Za razliku od jučerašnjeg dana, kada je mlada obukla belu haljinu, sada je obukla glamuroznu venčanicu, dok je Švajni blistao kao pravi džentlmen u smokingu.

instagram / anaivanovic

Ana i Bastijan izgovorili su sudbonosno "da" u crkvi, nakon čega se na Aninom Instagram nalogu se pojavila neodoljiva fotografija bračnog para, koja je ubrzo prikupila veliki broj lajkova i čestitke širom sveta.

Pre nego što je krenuo na venčanje, Bastijan je na Instagramu podelio fotografiju iz hotelske sobe na kojoj je pozirao u smokingu, a opisu je kratko dodao:

- Vreme je - napisao je slavni nemački fudbaler, a po njegovom osmehu primeti koliko je bio uzbuđen što će se zakleti svojoj dragoj na večnu ljubav u Božijoj kući.

Odmah nakon Švajnija, i Ana je svetu poručila da je spremna da se zauvek skrasi kraj nemačkog fudbalera. Fotografija koju je postavila oduševila je korisnike Instagrama, jer za razliku od jučerašnjeg građanskog venčanja, ovaj put obukla glamuroznu venčanicu.

Par je odvojeno krenuo ka crkvi u čamcu. Dok su Švajniju društvo pravili prijatelji, Ana je prema crkvi krenula sa porodicom i kumom.

 

Venčanje su pratili svetski, ali i srpskih novinari, koji su iznajmili čamac kako bi došli do bračnog para.

Anu je pred oltar, u naručje Švajniju, odveo otac Miroslav. 

 

 

 

Expand player
Pogledajte više