Američki glumac u centru Beograda, žene ODLEPILE! Obožavali ste ga U MNOGIM SERIJAMA, a on je ODUŠEVLJEN SRBIJOM! (FOTO)

Alo.rs/ B.Z. | vip 2019-08-11 13:48:45 2019-08-11 13:48:45

Opšta pometnja u gradu!

Profimedia

Holivudski glumac Dejvid Borijanaz trenutno boravi u Beogradu zbog snimanja treće sezone serije "Mornaričke foke."

PROČITAJTE JOŠ:

 

Zgodni glumac se proslavio brojnim ulogama u serijama, a najpoznatije su "Bafi, ubica vampira" i "Kosti". On je pre par dana stigao u Beograd gde snima nove scene koje ćemo gledati u trećoj sezoni vojne drame 'Mornarička flota'.

Radnja serije prati elitnu vojnu jedinicu kojoj su povereni najteži i najopasniji državni zadaci, a Borijanaz glumi vođu Džejsona Hajesa. prvi kadrovi Beograda na američkoj televiziji CBS biće emitovani već 2. oktobra 2019. godine, za kada je zakazana premijera treće sezone serije.

Dejvid je odseo u jednom od beogradskih hotela i redovno objavljuje fotografije na svom Instagram nalogu iz srpske prestonice, gde  pokazuje svoje zadovoljstvo zbog svog boravka u našoj zemlji.

Najpopularnija pesma je zapravo PLAGIJAT, pevačica RASKRINKANA! Izbio skandal neviđenih razmera!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 05.08.2019. 08:43 Vest da je popularna pevačica deo prevare šokirala je javnost, a sada je obelodanjeno i kolika je kazna. Kejti Peri, Foto: Screenshot Youtube Devetočlana porota saveznog suda u Los Anđelesu odredila je iznos odštete, dva dana pošto je presudila u korist Markusa Greja i njegova dva koautora, da je pesma Kejti Peri "Dark Horse" plagijat pesme "Joyful Noise" koju je Grej objavio pod umetničkim imenom Flejm.

 

On je objavio i fotografiju filmske ekipe, a ispod nje je napisao "Srpski asfalt", dok se u komentarima mogu videti mnoge pohvale na račun Srbije.

Jedan deo Beograda je zatvoren za saobraćaj i prolaznike zbog snimanja, a jedna od scena snima se na Trgu Nikole Pašića. Pored Devida se na setu nalazi brojna ekipa, pokretne kućice ali i, za potrebe serije, vozila vatrogasaca i hitne pomoći.

Dejvid je odlučio da se rashladi tokom vrelih srpskih dana hladnim pivom.

A okolinu Beograda, za potrebe snimanja serije, nadletao je i helikopterom.

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

 

Expand player
Pogledajte više