Suzana Mančić
Printscreen
Suzana Mančić sa ćerkom

instagram

Suzana Mančić sa ćerkom, Foto: instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Suzana je potvrdila da se njena starija ćerka razvela i za „Alo!“ otkrila zbog čega je došlo do razvoda.

- Istina je da se moja ćerka razvela, nije to ništa strašno. Ja sam je podržala jer je to bila njena odluka, nema šta tu da se više priča. Život ide dalje - rekla je voditeljka i dodala da njena ćerka nije pala u depresiju posle rastanka sa mužem.
- Teodora je dobro. Nema razloga da bude u depresiji i da pati. Njena želja je bila da se razvede i ona se sada oseća super - rekla je popularna TV voditeljka u razgovoru za „Alo!“.

Teodora Kunić

Instagram

Teodora Kunić, Foto: Instagram

S druge strane, izvor blizak Teodori otkrio je da je najveća prepreka ljubavi bila ogromna razlika u godinama i nerazumevanje, te je zbog toga ona odlučila da napusti imućnog Amerikanca.

Suki bila odlična svekrva!

Suzana je pre nekoliko meseci za „Alo!“ otkrila da se sa Teodorom redovno čuje preko „skajpa“ i da joj često diktira recepte za omiljena domaća jela preko telefona. - Teodora me zove često, pogotovo kada treba nešto da skuva, pa joj diktiram recepte za faširane šnicle, spanać i sva naša tradicionalna jela. Ne može nikako da se navikne na njihovu hranu, jer ono što oni nude u supermarketima jeste blagi užas. Naša hrana je organska, a ukoliko u Americi želite da se hranite zdravo, morate dosta za to da platite - rekla nam je tada Suzana.

- Teodora ga je veoma volela, ali kako je vreme prolazilo, počele su da isplivavaju razlike. Razlog za krah braka su nepremostive razlike u karakteru između njih dvoje i sve češće nesuglasice koje su imali u poslednjih šest meseci. Prva osoba kojoj je Tea otkrila da se u poslednje vreme loše oseća pored supruga i da želi da okonča brak bila je mama Suzana. Ona je dugo razmišljala o razvodu i nije želela na da donosi ishitrene odluke, a posle savetovanja s majkom, donela je tešku koju je krajem prošle godine rekla i mužu - rekao je izvor za „Alo!“. 

Podsetimo, Teodora se za svog dvadeset godina starijeg supruga tajno udala posle dve godine zabavljanja. Ona je u martu 2017. u Las Vegasu izgovorila sudbonosno da. Nekoliko dana posle zavetovanja na večnu ljubav, ona je obavestila svoju porodicu i najbliže prijatelje. Iako s majkom Suzanom ima veoma otvoren i drugarski odnos, ni njoj nije najavila da će se udati.

 

Komentari (2)

zene

19.01.2019 07:36

zene donose nevolje vece no sto vrede, pojedini muskarci nemaju dovoljno intelegencije

Kuku lele

19.01.2019 08:20

Sada kada joj je cerka dobila drzavljanstvo zbog braka, sta ih briga ? Cilj ostvaren.