NAKON ŠTO SU USVOJILI ĆERKU Supruga poznatog košarkaša Divca sada progovorila o traumama napuštene dece, ali i ljubavi koja je učvrstila njihovu porodicu (FOTO)

"Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka", - ovako je napisala usvojena Petra na svom blogu.

Snežana i Vlade Divac
Snežana i Vlade Divac, Foto: Foto: Rajko Ristić

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana ponosni su roditelji troje dece - Petre, Luke i Matije, a Snežana je sada mnoge raznežila emotivnim rečima koje je javno iznela o naslednici, koju su ona i Vlade usvojili.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Ana Divac (@ana_divac)

Porodica Divac uvek je otvoreno govorila o tome da je Petra usvojena, a ova lepa i talentovana devojka o tome je pisala i na svom blogu.

Snežanu Divac sada je ganuo status jedne korisnice Tvitera, koja je pisala o svom usvojenom detetu, te se i ona oglasila i istakla koliku ljubav oseća prema Petri i koliko je ona promenila njihove živote.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Ana Divac (@ana_divac)

- Mislim da je mnogo manja trauma za napuštenu decu kada su u hraniteljskim porodicama nego u domu. Ali sve bih ispočetka, jer ne bih znala koliko mogu da volim i šta je zapravo ljubav da nisam usvojila moju Petru - napisala je Snežana Divac na Tviteru.

Porodica Divac je Petru, inače, usvojila kada je bila šestomesečna beba.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Ana Divac (@ana_divac)

- Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine - napisala je svojevremeno Petra Divac na svom blogu.

Pogledajte OVDE kakvo veselje je kod Živojiovića, današnji dan je bitan za njihovu porodicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi