Ceca Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Dragana Mirković, Ceca Ražnatović

Nenad Vujanović/Alo!

Dragana Mirković, Ceca Ražnatović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Kad malo bolje razmislimo, čak i oni koji ne znaju narodnjačke zvezde znaju za taj rat na estradi. Ipak, izuzetno su retki oni koji znaju pozadinu priče i šta je zapravo dovelo do toga da dve pevačice prilikom susreta raspravljaju o tome da li se uopšte poznaju. 

Sve je počelo sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i njegovom misijom da od svoje tadašnje devojke napravi najveću srpsku zvezdu, otkriva za „ Alo!“ izvor koji je devedesetih godina bio odlično upućen u dešavanja na srpskoj estradi.

- Kad su Ceca i Arkan počeli da se zabavljaju, on je odmah zamislio da od nje napravi najveću zvezdu u Srbiji. To mu je postala misija, a na tom putu mu je u tom trenutku stajala Dragana Mirković. Naime, Lepa Brena i Vesna Zmijanac su već tada prevazišle okvire naše zemlje, žarile su i palile u vreme stare Jugoslavije, a čak su i tada važile ne samo za jugoslovenske već i za balkanske zvezde. Dragana je tada bila neko koga je trebalo preskočiti što se Srbije tiče - priča naš izvor i otkriva kako je došlo do naglog nestanka Dragane sa scene i Cecinog vrtoglavog uspeha.

Karleuša: Dragana je kraljica!

Vest o Draganinom i Cecinom i više nego zanimljivom okršaju u garderobi nije odjeknula samo među publikom, već i među kolegama na estradi. I dok mnogi to komentarišu po kuloarima, Karleuša javno iznosi šta misli.

- Koliko joj je Nanogica zla učinila, Dragana je kraljica što joj se uopšte obratila - napisala je ona na "tviteru"

 - Arkan je zabranio da zovu Draganu u emisije, a svi su pričali da su nagrade na svim takmičenjima i festivalima unapred rezervisane. To se pričalo na svakom događaju, ali Dragana prvo nije verovala u to. Ona je mislila da nema šanse da bi koleginica učestvovala u takvim igrama. Mislila je da će, ako nastavi da radi kao i do tada, sve biti u redu, ali je kako je vreme prolazilo počela da shvata da ništa nije u redu i da je svi izbegavaju - kaže naš izvor i dodaje da joj bilo mnogo teško.
- Ceca je uz pomoć supruga i njegovih veza isplivala na vrh, a Dragana je polako nestajala sa scene. Pitanje je šta bi dalje bilo da Dragana nije upoznala Tonija, ubrzo se udala i otišla da živi u Beč. Kada se sklonila iz Srbije, nije joj više bilo toliko važno šta se dešava, a najvažnije joj je bilo što publika, iako nije imala podršku medija, nikad nije prestala da je voli. Zadržala je svoje verne fanove, a uz divnog muža i porodicu podmetanje nogu od koleginice više nije imalo nikakvu težinu - kaže naš izvor i dodaje da je najveći dokaz da Dragana nije gajila zlu krv bila činjenica da je upravo ona ponudila Ceci gostovanje na svojoj televiziji u trenutku kada je Ceca bila zabranjena na „Pinku“.

Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović

EPA

Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: EPA

- Ceca je svoju karijeru napravila upravo na toj televiziji. Dok ju je Arkan gurao, malo-malo je gostovala kod Minimaksa, čija je emisija tada bila najgledanija. Tako je bilo dugo godina, imala je poseban status, a sve se promenilo posle svedočenja svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija u Specijalnom sudu u kojem je naveo da je Ceca predložila zemunskom klanu da otmu Željka Mitrovića. Kad je vlasnik „Pinka“ to čuo, zabranio je Ceci da se pojavljuje na njegovoj televiziji, a upravo u tom teškom trenutku za nju Dragana ju je ugostila na njenoj televiziji. Tada su zajedno gostovale u emisiji i to je bio najbolji pokazatelj da Dragana ne želi nikako da se sveti za ono što joj je učinila. Ipak, očigledno je da je Ceca, čim se završio težak period u njenom životu, zaboravila na taj gest - završava izvor „Alo!“.



Komentari (13)

D O

20.12.2018 08:29

Pa ceca je uvek bila KURVA jebo je mrtvi arkan nju i decu seljanka iz Zitorade.

Ana

20.12.2018 08:32

Dragana je iznad ove kriminalke u svakom smislu. Sve najbolje joj želim. Ne slušam tu muziku, ali svakako mi je Dragana daleko draža osoba i nikome nije nanela nikakvo zlo. Iz ove druge zlo sipa.

MMMMMMMMMMMMM

20.12.2018 09:18

Dragana je bila u vezi sa Zoranom Bašanovićem. Onda je pobegla i udala se za hrvata Tonija. Tad je izjavljivala da neće više da PEVA. Sama je sebe ugasila. Kad su im nestale pare ona se vratila. Ali sad su na sceni neki drugi pevači koji Grand kroji.

Jo

20.12.2018 09:22

Prvo dajete Arkanu previse vaznosti....nije on mogao tako nesto....ali je zgodno Kasidolki da to koristi kao razlog sto je tutanj uhvatila iz BG.....dok je pravi razlog to sto je kresuckala decka Mire Skoric dok je zivela pod Mirinim krovom....pa kad je to puklo i kad ju je taj decko dekintirao i ponovo ostavio na ulici.....pobegla je u Bec......imala je 20 godina od kad je Arkan umro da se vrati....sto nije?......najlakse je traziti izgovore, a znamo koliko mrzi iis koliko je ljubomorna na Cecu

Dejan

20.12.2018 17:02

@Jo - Arkan ne da nije mogao tako nesto, nego je mogao mnogo. Prosto tada nije bilo jaceg coveka u drzavi. Bio je strah i trepet koji je ucenama uspeo primera radi da Obilicu obezbedi titulu prvaka, a sta je za njega bila onda jedna mala Dragana Mirkovic?! Dragana je bila sklanjana sa estrade, zabranjivana, oduzimane su joj nagrade, zabranjeno odrzavanje koncerata, pojavljivanje u emisijama, pritisci svake vrste. Ceca je uvek imala ljude iz posla koji su radili mnogo sto sta umesto nje.

Lule

20.12.2018 09:30

Bez namere da se opredeljujem na Draganinu ili pak Cecinu stranu jer tu muzikune slusam kada bih morala da biram koju od njih dve da slusam, radije bih se opredelila za Cecu.Iza Cecinih pesama sto mnoga poznata imena vise je pop no folk. Dragana peva sasvim drugu vrstu muzike koja je narodnjak u pokusaju ubacivanja prizvuka folka. To je mozda za starije generacije, ali mladi tu muziku ne slusaju. Ja licno sam za nase rokere, a bogami i Bisera je pravi biser za moje usi.

vodolijax

20.12.2018 10:00

Karleuša naziva Cecu nanogicom ,a i ona bi danas to bila da joj nisu ubili onog njenog krimi dečka.

REALNO

20.12.2018 17:12

@vodolijax - STA JE ARKAN NASAO NA CI.GANKI?

Jo

20.12.2018 17:12

@vodolijax - JK bi bila nenanogica nego krimos iza resetaka....da je nije korumppirani cale spasio....nakon sto se saznalo da da je sa Candom bila u autu kad je izvrsen atentat na novinara.....

mica

20.12.2018 14:12

Basanovic je Dragani sve uzeo,ona je radila samo za njega zato je on sada jedan od najbogatijih Beogradjanina.Pobegla od njega naletela na ovog,kome je otac napravio nesto u Becu(Toni veliki biznismen je obican tatin sin)da ne kazem nesto ruznije,Kada su poreznici i djavo dosli po svoje on kao satro prepisao svu svoju imovinu na Draganu koju nije ni imao jer je to sve Dragana stekla.Poenta price Draganino je sve jer je sama zaradila,on nikad nije bio nista.

dule

20.12.2018 15:42

pa to je jasno.. mada je dragana i ovako za klasu bolja od ove plasticare.. samo sto je zena pametna i nema je u nasim medijima kao ove nzm ni kako bih je nazvao

XXL

20.12.2018 18:20

Nije mi jasno zašto se daje toliko pažnje nekim osobama ili su to naručeni textovi.

Sveta

21.12.2018 01:59

Povod je očigledno onaj intervju koji je Dragana prošle godine dala za TV 1, kada je uvijeno, onako seljački tvrdila da je Ceca mrzi, da huška Vidića protiv nje, naručuje tekstove itd. Jedino nije jasno zašto bi Ceca to radila? Da je sruši, da potuče konkurenciju, da joj uništi karijeru? Pa, Dragana od 2000. nema karijeru, kakva crna karijera? Ona je ostala u 90 - ima, njen nivo su Jami, Sneki i Maja Marijana. I zašto se Ceci javlja posle svega? Stari licemer je ta Dragana, znamo je mi odlično.