Zmaj od Šipova glavna zvezda

N. Ž. | vip 2017-08-11 09:03:41 2017-08-11 09:03:41

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, i ove godine bio je najveća zvezda „Grmečke koride“, koja se tradicionalno održava svakog leta u Bosni i Hercegovini.

Siniša Pašalić

- Korida je nešto što je nama Krajišnicima tradicijom usađeno u dušu i srce. Svi moji preci su dolazili na koridu, a ja već godinama vodim moje bikove, koji su mi doneli brojne nagrade i novac. Ali dođem i da se vidim sa mnogobrojnim prijateljima i obožavaocima koje imam u celoj Srbiji, da uz jagnjetinu sa ražnja i krajišku šljivovicu provedemo dan i zapevamo - rekao je za „Alo!” Zmaj od Šipova, koji je, kao i svake godine, privukao najviše pažnje. 

A mnoge je interesovalo hoće li se Zmaj od Šipova ponovo naći u nekom od rijalitija koji na našim televizijama startuju od septembra.
Iako nije hteo da da direktan odgovor, Zmaj je u ranijem razgovoru za „Alo!” rekao da mu je sada neophodan odmor.

- Planina je raj u kojem radim, uživam i odmaram. Spavam napolju u svežini uz zvukove šumskih ptica, žubor planinskih potoka, okružen mirisom trava i pokošenog sena, a hranim se čistom i zdravom hranom, što mi daje snagu i puni baterije. Vrućine mi ne smetaju, jer sam ja zmaj koga je priroda stvorila za život gorštaka, koji može sve da izdrži - rekao je nedavno za „Alo!” Ilija Grahovac.

Inače, ovogodišnja 244. „Grmečka korida“ održana je na Popovića brdu kod Oštre Luke.

Expand player
Pogledajte više