Zadrugari otkrili šta Žiža radi svima iza leđa, ona zvala sudije!

alo.rs/Puls | vip 2017-10-11 10:54:29 2017-10-11 10:54:29

Iako je sve do današnjeg dana važila za miljenicu cele "Zadruge", Žiža Stojanović se našla na stubu srama nakon Viktorijinog povratka iz bolnice.

Printscreen

Naime, njoj su Zadrugari preneli da ju je slavna glumica nazvala narkomankom, iako ju je ona sve vreme dosad pazila, donosila joj hranu i trudila se na svaki mogući način da joj olakša boravak u rijalitiju.

- Za Viktoriju je rekla da je lečena narkomanka. Bio sam prisutan nekoliko puta kada je konstatovala da Viktorija ne može da hoda i da ustane jer svi znamo šta je radila u prošlosti - istakao je Bane Čolak.

Zadrugari su se podelili u dva tabora, odnosno na one koji su potvrdili njegove reči i na one koji smatraju da to nema veze sa istinom.

- Ona se sad pravi luda, ali ona je mudrija od svih nas i bolje posmatra situaciju. Doduše, to da sam narkomanka je njoj dotureno. Nisu to njene reći nego joj neko puni glavu, a ona to samo ponavlja - iznela je svoj stav Viktorija, otvoreno upirući prst u Mikija Đuričića, tvrdeći da on stoji iza svega toga, ali da je ipak sa Stojanovićevom završila za sva vremena.

- Žiža tako o svima priča sve najbolje kada su tu i sa svima je dobra, a čim im okrene leđa počne da ih ogovara - zaključila je ona.

- Istina je. Preda mnom je i pitala: "Zar je moguće da je Milan Milošević gej?" - nastavio je Bane da iznosi ono što zna o Žiži, na šta je novinar samo zgađeno konstatovao:

- A ja vam donosim čašu vode!

- Svi pričaju sve i svašta, a vi ste sad svi na mene navalili. Što me svi danas napadoste? Zar sam to zaslužila? Zovite sudije! Na sudu ću da dokažem da nisam ništa rekla, a vi ćete da dokazujete svoje reči! - branila se Žiža, vidno potresena.

Expand player
Pogledajte više