Veštica krvnički prebila, pa ošišala maloletnicu na ćelavo!

Informer | vip 2017-09-13 22:57:08 2017-09-13 22:57:08

Anđela Veštica brutalno je pretukla Taru Simov jer ju je ova sedamnaestogodišnjakinja na Instagram storiju optužila da snima porniće za pare.

Zoran Ilić

Učesnica rijalitija Zadruga Anđela Veštica, brutalno je pretukla maloletnu Taru Simov, a potom je ošišala na ćelavo.

Do incidenta je došlo kada je sedamnaestogodišnja devojka na svom Instagram storiju rekla da Anđela snima porniće za pare pod umetničkim imenom Nensi Fensi, te da je imala seks sa trojicom. To je Vešticu iznerviralo, pa je rešila da se obračuna sa Tarom.

- Anđeli su javili šta je Tara rekla u lajv storiju za nju i ona nije mogla da veruje odakle maloj herca da to kaže. Penila je od besa i odlučila da je nađe iste večeri. Povela je sa sobom četiri drugarice i krenula u potragu - kaže za Informer dobro obavešteni izvor i dodaje da je Taru cinkarila drugarica, pa ju je Veštica brzo pronašla.

- Čim je ugledala Taru, Anđela je počela da urla, a potom ju je nabola. Tukla ju je i rukama i nogama. Bilo je jezivo. Mala se drala, ali joj niko nije pritrčao u pomoć. Veštica je sav svoj bes iskalila na njoj - priča sagovornik.

Tara završila u Urgentnom

Maloletna Tara Simov nije mogla da stoji na nogama od udaraca koje je zadobila od Anđele Veštice, pa su je prijatelji odvezli u Urgentni centar. Na svu sreću, nije imala ništa polomljeno, te su joj samo previli glavu i pustili je na kućno lečenje.

Učesnici aktuelnog rijalitija nije bilo dovoljno što ju je unakazila i zatvorila joj oko od siline udarca, pa je rešila da je ošiša na ćelavo.

- Pošto ju je dobro isprebijala, rekla je drugaricama koje je povela sa sobom da drže Taru, a onda je iz tašne izvadila makaze i počela da je šiša. Njih četiri su stisle nesrećnu devojku, a izbezumljena Anđela je mahnito kratila njenu kosu. Nije se smirila dok je nije ošišala do glave. Mala je plakala i molila da je ostave na miru, ali Veštica je bila neumoljiva - tvrdi izvor.

Da stvar bude gora, kada je odlazila, Anđela je Tari ozbiljno zapretila.

- Kada ju je pošteno isprebijala, rekla joj je da ako slučajno i pomisli da je prijavi policiji, može da bude sigurna da će i njena mama završiti isto. Tara se uplašila, te od straha nije prijavila Vešticu jer je njena majka bolesna i ne želi da joj se zbog nje nešto loše dogodi - završava priču sagovornik.

Tara se i dalje plaši Veštice, pa o ovom incidentu ne želi javno da govori:

- Ne bih volela da izlazi išta vezano za mene, a pogotovu ne to. Volela bih da se to ne objavi, ali šta je tu je - poručila nam je devojka koju je učesnica Zadruge prebila.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Expand player
Pogledajte više