UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Aleksandra Subotić nosi kragnu oko vrata, telo joj prekriveno modricama, a Čabarkapa tvrdi da je ona njega napala

Alo.rs/A.K. | vip 2018-07-30 09:50:29 2018-07-30 09:50:29

Incident ispred trafike.

E stock

Rijaliti zvezda za "Alo!" je otkrila da ju je Čabarkapa šamarao i vukao za grudi.

- Išla sam sa drugaricom i ćerkom do jednog tržnog centra, a prethodno sam stala do trafike da nešto kupim. U tom trenutku, videla sam da mi Čabarkapa ide u susret automobilom. Parkirao se, izašao i počeo sa pretnjama. Govorio je da će mi metkom razneti mozak. Lupio mi je tri šamara i povukao me za grudi, gde mi je naneo nekoliko rana. Ćerkica je samo stajala, doživela je veliku traumu. Šokirana sam i potresena – rekla je Subotićeva koja se nakon toga uputila na Urgentni centar.

- Aleksandra sve laže i nije tačno da sam je ja napao, već ona mene, jer je dobila pedalu. Čim me je videla, odmah je počela da me vređa i da me proziva što nisam platio alimentaciju za dete koje uopšte nije moje. Ogrebala me je ispod oka, a ja sam je samo odgurnuo od sebe.

O kakvim povredama ona priča. Te ogrebotine na silikonskim grudima je mogla sama sebi da napravi. Ovo sve radi kako bi iznudila pare od mene da povuče prijavu, a već sam od posrednika dobio poruku da traži 2.000 evra", kaže Čabarkapa.