DUPLA KRUNA! Gastoz pobedio u "Parovima" i osvojio 70.000 evra, Dalila PLAKALA kao kiša!

Gastoz je podrugi put pobedio u rijalitiju "Parovi".

Parovi
Parovi, Foto: Screenshoot

Nakon 10 meseci Srbija je dobila pobednika šeste sezone rijalitija "Parova". Posle sabiranja glasova, odlukom publike, Nenad Marinković Gastoz je osvojio duplu krunu. Nenad je po drugi put pobedio u rijalitiju na "Hepi" televiziji i osvojio 70.000 evra.

Karleuša osula paljbu po pevaljkama, a onda je otkrila šta misli o Teodori!

U velikom superfinalu našli su se: Nikola Lakić, Dalila Dragojević, Nenad Marinković Gastoz, Zorica Dukić, Dejan Dragojević, Snežana Jovičić, Mladen Vuletić, Anamarija Džambazov, Tihomir Filipović, Teodora Radoičić, Ivan Marinković, Milutin Radosavljević Mili i Marko Perović.

Brena otkrila ko je osnivač Granda! Ne, nije reč o Saši Popoviću

Do samog kraja borili su se Dalila Mujić i Nenad Marinković, a više glasova osvojio je Gastoz koji je zauzeo prvo mesto.

Nenad Marinković Gastoz
Nenad Marinković Gastoz, Foto: Screenshoot

 Mia Borisavljević UTUČENA zbog gubitka oca

Tok večeri:

Jedan čas posle ponoći voditeljka Bojana Ristivojević obavestila je gledaoce da su linije za glasanje zatvorene. Nakon sabiranja glasova publike, najviše glasova imao je Nenad Marinković Gastoz koji je pobednik šeste sezone rijalitija "Parovi".

Nenad Marinković Gastoz
Nenad Marinković Gastoz, Foto: Screenshoot

Ovo je Gastozova dupla kruna. Nenad je i u četvrtoj sezoni osvojio prvo mesto.

"Hvala svima koji su glasali!", rekao je Gastoz nakon pobede i pozdravio svoj fanove.

Dalila i Gastoz
Dalila i Gastoz, Foto: Screenshoot

Dejan Dragojević zauzeo je treće mesto. Dalilin suprug izbačen je nakon desetog preseka.

Dejan Dragojević
Dejan Dragojević, Foto: Screenshoot

"Mrzim ovu situaciju, trebala sam da popijem dva bromazepama. Sada mi je drugačije nego prošle godine, kao da unapred znam kraj, verujem da će Gastoz biti pobednik", rekla je Dalila pre nego što je izbačen Dejan.

"Pokazali smo da kao par možemo da doguramo daleko", rekao je Dejan i zamolio sve da glasaju za njegovu dragu.

Zorica Dukić postaje VODITELJKA, evo o čemu je reč!

Parovi
Parovi, Foto: Screenshoot

 Ivan Marinković progovorio o Miljani i POROĐAJU pred kamerama

Nakon devetog preseka izbačen je Mladen Vuletić. Crnogorac je zauzeo četvrto mesto. Njega je napolju dočekala "žena" Nina Prlja.

Nina Prlja i Mladen Vuletić
Nina Prlja i Mladen Vuletić, Foto: Screenshoot

"Ja sam postao divan momak, ona mi je najbitinija na svetu", rekao je Mladen po dolasku u studio i poljubio svoju dragu.

Mladen Vuletić
Mladen Vuletić, Foto: Screenshoot

Peto mesto zauzeo je Marko Perović On je izbačen nakon devetog preseka. Marko je pozvao svoje glasače da glasaju za Mladena Vuletića. Anđela Lakićević otkrila je da će i Aleksandar Požgaj dobiti specijalnu nagradu.

Aleksandar Požgaj
Aleksandar Požgaj, Foto: Screenshoot

"Svaka čast svima, borili ste se od srca. Jednu stvar morate da shvatite, ovo je vaša kuća, vaš dom", rekao je Požgaj. Aleksandar je potom šokirao sve kada je poljubio pod studija "Hepi" televizije.

Aleksandar Požgaj
Aleksandar Požgaj, Foto: Screenshoot

Anđela je otkrila da je Požgaj na poklon od produkcije dobio 2.000 evra.

Marko Perović
Marko Perović, Foto: Screenshoot

Sneža Jovičić izbačena je nakon osmog preseka. Njen dobar plasman je mnoge iznenadio, a Sneža je zauzela šesto mesto.

"Ušla sam da registrujem auto, a ostala sam do finala", rekla je uzbuđeno Sneža po izlasku iz rijalitija.

Sneža Jovičić
Sneža Jovičić, Foto: Screenshoot

Nakon sedmog preseka, Ivan Marinković je izbačen iz rijalitija. On je osvojio sedmo mesto i dobio posao voditelja.

"Hvala "Hepi" televiziji. Prošao sam sito i rešeto, trudiću se da budem najbolji voditelj", rekao je Ivan. Marinković je svoju podršku dao Dalilii Dejanu.

Ivan Marinković
Ivan Marinković, Foto: Screenshoot

Bojana Ristivojević je saopštila tamičarima rezultate šestog preseka. Anamarija Džambazov je imala najmanje glasova publike, te je nakon Milija napustila "Parove".

Anamarija Džambazov
Anamarija Džambazov, Foto: Screenshoot

 Milica Pavlović doživela traumu u Kanadi, gosti hotela su počeli da PANIČE

"Gastoz mi je dao upaljač za sreću i rekla sam mu: "A šta ako si me urekao?". I urekao me je", rekla je Anamarija kroz smeh po izlasku iz vile.

Ona je otkrila da bi volela da njeni glasači glasaju za Dalilu i Gastoza. Hrvatica je osvojila osmo mesto u šestoj sezoni rijalitija "Parovi", a kako kaže ovaj put joj je rijaliti više prijao.

Anamarija
Anamarija , Foto: Screenshoot

Nakon petog preseka, Milutin Radosavljević Mili je napustio vilu.

"Meni je sve ovo sumnjivo, mislim da će Sneža pobediti, jer samo jadnici pobeđuju!" rekao je Mili nakon izbacivanja.

"Ako Sneža bude pobedila, sve je namešteno. Više bih voleo da Gastoz ili Dalila pobede", dodao je i rekao da ne veruje u regularnost glasova. Naime, Milutin tvrdi da ima veliki broj glasača napolju, te ne može da razume kako je zauzeo deveto mesto.

Milutin Radosavljević Mili
Milutin Radosavljević Mili, Foto: Screenshoot

Posle četvrtog preseka Teodora Radoičić je izbačena iz "Parova".

"Slagala bih kad bih rekla da nisam mislila da ću imati bolji plasman", rekla je Teodora i dodala da svi njeni glasači glasaju za Gastoza. Njen boravak u rijalitiju je obeležila njena porodica i ljubav.

Teodora Radoičić
Teodora Radoičić, Foto: Screenshoot

 Tuča UŽIVO u finalu "Parova", Tihomir krenuo da MLATI muškarca iz publike!

Nekoliko minuta pre 23 časa, voditeljka je saopštila rezultate trećeg preseka. Zorica Dukić je treća napustila rijaliti "Parovi" i zauzela 11. mesto. Po izlasku iz rijalitija, Zorica je otkrila da joj je bilo teško u vili.

Zorica Dukić
Zorica Dukić, Foto: Screenshoot

"Ja iskreno želim da kažem da svima želim bolji plasman. Želim svima sreću, ali svi koji su glasali za mene, želim da uzmu telefone u ruke i glasaju za Teodoru. Mislim da treba da pobedi neko treći, neko nov. Gastoz će ispunuti svoj cilj, da kupi stan, verujem u njega", rekla je Zorica.

Zorica Dukić
Zorica Dukić, Foto: Screenshoot

U 22:30 časa Bojana Ristivojević je saopštila rezultate drugog preseka. Tihomir Filipović je imao najmanje glasova i on je drugi napustio vilu.

Tihomir Filipović
Tihomir Filipović, Foto: Screenshoot

"Lep je osećaj biti ovde. Super je osećaj biti finalista", rekao je Tihomir nakon izlaska iz vile. On je otkrio da su njegovi favoriti Mili, Mladen i Marko, te je svoje glasače pozvao da ih podrže. Dok je Tihomir razgovarao sa voditeljkom Anđelom Lakićević, došlo je do sukoba sa muškarcima iz publike. 

Naime, Filipović je skočio da se obračuna sa dva muškarca koji su podržavali Gastoza. Lakić je brže-bolje uleteo kako bi smirio Tihomira i sprečio da dođe do fizičkog obračuna.

Nataša Bekvalac NIKAD MRŠAVIJA posle DRAME koju je preživela!

Tihomir Filipović
Tihomir Filipović, Foto: Screenshoot

"Videćeš, pi*ketino jedna", vikao je Tihomir koji se jedva smirio. Naime, Gastozov fan je navodno napravio problem, te je Tihomir burno reagovao.

"Ovakve stvari su se sada desile i nikada više. Niko ne treba da ima to pravo, pa da provocira. Ko god da je bio od mojih, to odmah da se zaboravi", rekao je Gastoz.

Sloba je pred MILIONIMA PREVARIO Kiju, a sada je otkrio zbog čega se KAJE!

Ivan i Tihomir
Ivan i Tihomir, Foto: Screenshoot

Tačno u 22 časa stigli su rezultati prvog preseka. Nikola Lakić je imao najmanje glasova publike, te je prvi napustio rijaliti. Lakić je po izlasku iz vile otkrio da mu je cilj bio da se nađe u finalu, a podršku daje Dalili Mujić.

"Ljubim te Dalila, idemo do kraja", poručio je Nikola.

Nikola Lakić
Nikola Lakić, Foto: Screenshoot

Pobednica četvrte sezone Ružica Veljković došla je u studio "Hepi" televizije kako bi podržala učesnike "Parova". Ona je istakla da su Mladen i Mili njeni favoriti, ali prednost daje Gastozu i Dalili.

"Gastoze bolje izlazi i uzimaj te pare", poručila je Ružica koja smatra da je Nenadu najpotrebniji novac. Ružica je pohvalila Milija i navela da je on najveći šoumen, nakon čega se Milutin zahvalio Veljkovićevoj i otkrio šta planira da uradi ukoliko osvoji 70.000 evra.

Mil Radosavljević
Mil Radosavljević, Foto: Screenshoot

Naime, Mili navodno planira da novac podeli sa nekoliko takmičara. Na njegovu izjavu skočio je Gastoz koji je izjavio da Milutin laže kako bi osvojio glasove.

"Držim rijaliti tri sezone, vreme je da ja osvojim i pobedim ove papagaje", rekao je Nenad. Nakon njega, reč je dobila Dalila Mujić koja je razočarana. Ona je rekla da joj se ne dopada kako je prikazana u rijalitiju i smatra da produkcija favorizuje Gastoza te njega vidi kao pobednika.

"Nije u redu da u dva i po sata samo Nenad dobije kadar", rekao je Dejan, Dalilin muž.

Ružica Veljković
Ružica Veljković, Foto: Screenshoot

Nakon što je voditeljka Bojana Ristivojević otkrila "Parovima" da pobednik osvaja 70.000 evra Milutin Mili Radosavljević se pobunio. On je izjavio da nije korektno da samo jedna osoba osvoji novac, pa makar to bio i on.

Kija OTKRILA zbog čega je odložen RAZVOD od Slobe, a onda je OPLELA po Luni!

Ivan Marinković
Ivan Marinković, Foto: Screenshoot

Ivan Marinković ubacio se u razgovor i izjavio da je čuo kako je Nenad Marinković Gastoz favorit te veruje da je postigao dogovor s glasačima koji će mu pomoći da osvoji 70.000 evra kako bi kupio stan.

Otkrivamo sve detalje novog posla Saše Kovačevića!

"Ako budeš uzeo glavnu nagradu, onda bi trebalo da svima nama ovde, od tih 70.000 podeliš sa ostalih 13 učesnika, da jednom ispadneš gospodin", rekao je Ivan Gastozu.

Nenad Marinković Gastoz
Nenad Marinković Gastoz, Foto: Screenshoot

 VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS PROČITAJTE - OVDE

 • Korisnik: Nina
  11/07/2018 - 12:22
  Pobedila je pravda. Pobedio je covek, koji ima dobru dusu, covek bez mrznje u sebi. Pobedio je narod, koji je znao da proceni vrednost ucesnika u rijalitiju.
 • Korisnik: prevara
  09/07/2018 - 18:29
  po svim sprovedenim anketama marko 1 posto mladen 3 oni 4 5 mesto prevara cista.
 • Korisnik: м
  09/07/2018 - 17:04
  Правда за прошлу сезону.
 • Korisnik: Jevdokija
  09/07/2018 - 16:24
  Leleee gadnih faca, juuunaopako bilo! Ono sto je sigorno Dalila sto vise place manje ce pisati!
 • Korisnik: Šone
  09/07/2018 - 15:44
  Ovo je definitivno bio Gasttozzov rijaliti, postavio je sebi cilj, zahvaljujući i Naidi i pobedio.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs