Učesnike "Zadruge" napustio i Sloba, a njegove reči su ubile Lunu

Alo.rs/I.F. | vip 2018-05-01 08:36:20 2018-05-01 08:36:20

Kristini Kiji Kockar je pozlilo i napustila je imanje u Šimanovcima, a potom se desio šok i u emisiji "Pitanja novinara" kada je Sloba Radanović napustio šou.

Screenshoot Youtube

Pokrenuto je bilo pitanje o trouglu Kija-Sloba-Luna, a Milan Milošević i pevač iz Zrenjanina su nastavili sukob koji je nedavno izbio između njih.

- Mogu ukratko da kažem šta se desilo i mnogo sam razočaran zato što sam bio neko, iako to njima tako ne deluje, ko je prihvatio njihovu ljubav i vezu. Desilo se to što se desilo Kristini, onda se desilo da je on posvetio vreme Kristini. To je sasvim normalno u ovoj situaciji. Nakon toga ne znam kako se desilo da Sloba i Luna krenu sa razgovorom i da on kaže da mu treba par dana da razmisli. Ispalo je da smo svi mi njoj (Luni) punili glavu - rekao je Milan i dodao:

- Pričao sam sa njim i svako je mogao da shvati da je u tom momentu bio na raskršću. Tu je napomenuo zašto je njegova veza došla u problem. Ne znam da li je doneo neku odluku, da li sam ili uz pomoć nekoga, ali desilo se nešto što je njega promenilo. Siguran sam da je u ovom trenutku nakon svega Sloba shvatio da ne voli Lunu, onoliko koliko ona njega voli i da nije spreman - pričao je Milan.

Miloševića je prekinuo Slobodan Radanović koji je novinara podsetio na njihov današnji razgovor, a onda mu je novinar rekao:

- Ti znaš ko je doneo tvoju prethodnu odluku. Tvoju odluku da ozvaničiš vezu sa Lunom! Ti manipulišeš sa dve žene. Pogubio si se. Ovo što govorim, znam šta govorim.

- Misliš na moju majku? Mogu da kažem da si ti jedan debil, klasičan! Hoću da te vređam. Mani me tih fora. Ja manipulišem? Neću ja nikome ovde da se pravdam, može da se ljuti i ona i moja keva, ko god, ali ja neću nikome da se pravdam - govorio je Radanović.

Sloba ovo nije mogao da podnese, pa je  izleteo u dvorište. U nastavku rasprave, Luna Đogani iznela je i svoju stranu priče, a zatim je Zorica očitala lekciju blogerki.

 

Expand player
Pogledajte više