Miljana i Matora u klinču
Screenshoot
Miljana i Matora u klinču

Screenshoot

Miljana i Matora u klinču, Foto: Screenshoot

Miljana Kulić, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora posvađali su se zbog hrane. Nišlijka je nasrnula na Sanju dok je jela, a onda je Đekson uleteo u nameri da je smiri. Sukob se nastavio u spavaćoj sobi, gde je Miljana gurnula Sanju, a onda se pojavila Matora koja je branila svoju devojku. 

- Šta je guraš? - vikala je Matora u besu koja je pokušavala da dođe do Miljane. Obezbeđenje je hitno uletelo u kuću kako ne bi došlo do većeg sukoba.

- Ako ja trudna ne mogu da jedem, ne možete da vi. Neću da jedem makarnone, ni te gluposti. Ona će mene da štipa me za ruke, ku*etina jedna - vikala je Miljana.

Miljana i Matora u klinču

Screenshoot

Miljana i Matora u klinču, Foto: Screenshoot

- Debilu jedan, videćeš - pretila je Sanja, dok se Kulićeva žalila Mići kako ne može da jede.

- Ti si mene udarila, gurnila si me - pričala je Sanja. Kada su se smirile strasi, Matora je otišla kod Miljane i pokušala da sazna zbog čeka je su se posvađale.

Kako je objasnila Zorica Marković, Miljana je tražila svoj deo para, a Sanji se navodno nije ni obratila.

- Uhvatila me je za ruku i uvrnula je. Jesam je gurnula u sobi jer sam mislila da će me ponovo uštinuti - rekla je Miljana, a onda ju je Matora podsetila da ona nju nije cinkarila produkciji kada ju je pre nekog vremena gurnula i ugrizla.

- Miljana, ne možeš fizički da se obračunavaš sa ljudima - rekla joj je Matora na kraju.

Miljana i Matora u klinču

Screenshoot

Miljana i Matora u klinču, Foto: Screenshoot

 

Komentari (3)

mile

24.04.2018 16:35

i...gde je ta,,pesnica"?

cuni

24.04.2018 16:40

Sta vise reci za Miljanu sto do sada nije receno, osoba je greska prirode i toje fakat, ali opet ponavljam, produkcija je uvodeci ovu nesrecnicu samo nama gledaocima upropastila zadovoljstvo i uzivanje gledanja rijalitija

Pera

24.04.2018 18:08

@cuni - ne lupaj gluposti. Jedina osoba koja ima hrabrosti da stavi stoku u obor!!!!