Tina Šegetin sa svojom bliskom prijateljicom Sorajom
Instagram/tinasegetin
Tina Šegetin sa svojom bliskom prijateljicom Sorajom
Tina Šegetin sa svojom bliskom prijateljicom Sorajom, Foto: Instagram/tinasegetin

Iako se svi nadaju da će u „Velikom bratu“ pasti seks između Tine i Darka, od toga izgleda neće biti ništa jer Tina voli žene! Tako barem tvrdi nekoliko srpskih fudbalera koji se druže sa Tinom i njenom sestrom Barbarom.

Nekoliko prvotimaca domaće lige otkrili su tajnu mlađe sestre Šegetin: ona je lezbejka! Tina i Barbara su često u Beogradu, a fudbaleri su Barbarina ciljna grupa, pa stalno izlazi na mesta gde ti zgodni momci dolaze, dok Tina provodi vreme u akciji sa ženama.

- Kada smo ih upoznali, svi su otkinuli na Tinu, iskreno! Međutim, bilo nam je čudno što se ona nije ponašala kao Barbara, koja je bukvalno opsedala i mene i moje ortake, takođe fudbalere - priča jedan od njih koji nije želeo da otkriva svoj identitet.

- Mislim, Tina se zezala s nama, ali nije flertovala kao Barbi i onda smo je proglasili frigidnom. Ni sa jednim dečkom nije bila, barem ovde u Beogradu. Sa svima je super, zeza se, grli nas, ljubi u obraz, ali ništa više od toga. I onda smo jedno veče dobili odgovor: videli smo Tinu kako zavodljivo igra sa jednom devojkom, a ubrzo su sele u njen separe i povatale se pred svima!

Posle nekoliko večeri, istu scenu ponovila je s drugom ribom, s kojom je kasnije otišla iz kluba - kaže fudbaler, koji ponekad gleda rijaliti „Veliki brat“ i tvrdi da neće biti ništa od seksa između Tine i Darka Petkovskog, s kojim provodi vreme.

- On je njen ortak, ljubimac i to je to. Dalje od ovog maženja i druženja njihov odnos neće otići jer on nije Splićankin tip. Ona voli žene - tvrdi fudbaler.

 

Komentari (1)

Stojko

22.10.2015 12:22

I ja volim zene pa se ne hvalim.