Tihomir i  Anamarija u zanosu
tv Happy
Tihomir i  Anamarija u zanosu

tv Happy

Tihomir i Anamarija u zanosu, Foto: tv Happy

Tako je bilo i ovog puta, ali žešće nego do sada! Pojedine ukućanke su se konzumirajući alkohol previše opustile, pa su pokazale svoju perverznu stranu.

Žurka je započeta u dnevnoj sobi, kako to obično biva, a tu su glavne zevzde bile Dalila Mujić i Slađa Petrušić. Plavokosa Hrvatica imala je napad ljubomore kada je njen odskora bračni drug Kem krenuo prisno da igra sa devojkama koje su došle na žurku. Petrušićeva je rešila da mu se osveti, pa je počela više nego prisno da igra sa Goranom Kalebom, cimerom iz vile. Ona je prvo igrala sa Kemom, a onda je pozvala Gorana u „trojku”. Vreli ples utroje izgledao je tako što je Kem hvatao Slađu za grudi, dok je ona mešala na Goranovom međunožju.

Dalila i Dejan se ližu

tv Happy

Dalila i Dejan se ližu, Foto: tv Happy

Ova scena dopala se Mujićevoj, pa je počela da igra perverzno sa svojim izabranikom Dejanom Dragojevićem. Oni su se prvo strastveno ljubili i lizali jedno drugo po vratu, a onda je i ona vrckala po intimnim delovima njegovog tela.

Najveći šok za gledaoce usledio je kada je žurka uz di-džeja nastavljena kraj bazena. Nekoliko sati posle ponoći, mnogi učesnici rijalitija već su bili prilično pod gasom, pa su izgubili kontrolu nad svojim ponašanjem. Među njima je bila i Anamarija Džambazov, koja se, kao da nije okružena kamerama, oslobodila garderobe od pojasa nagore.

Slađa u klinču sa  Kemom i Goranom

tv Happy

Slađa u klinču sa Kemom i Goranom, Foto: tv Happy

Anamarija je u toplesu izazovno plesala, a onda joj je prišao dečko Tihomir Filipović i poigrao se njenim grudima. Dok je ona plesala sva u zanosu, on je držao prste na njenim bradavicama, verovatno sa namerom da umanji golotinju kojom je počastila gledaoce.

Veliku pažnju na žurki privukla je i Miljana Kulić, koja je bila više nego seksi. Otkad je drastično smršala, njoj je samopouzdanje poraslo, pa je na žurki đuskala samo u crnom brushalteru.

Komentari (6)

888

16.06.2017 23:51

Bez komentara

sssssssss

17.06.2017 05:58

ovaj tihomir ponozava ovu anamariju ne voli je i to je priznao jednom lakicu u dvoristu i da je rekao napolju sta ce da radi kad udje u rijliti

GubimVolju

17.06.2017 11:46

Ako nastavi tako da hvata zene ,pa odrecice ga se gej lobi ,jer moze da ZASTRANI :D

Maja

17.06.2017 14:27

Ovo je dno dna,ali jos jadnije i jos vece dno su mi zene koje se javljaju u program i komentarisu "jao,kako su slatki,jao ,predivni su,jao ,nemojte deco ni malo da se menjate...."""i tako bezbroj nebuloznih komentara od jos nebuloznijih persona koje to podrzavaju.Neka ih vode kuci kada su im extra pa svi zajedno neka spavaju!!!!

mačić@maja

17.06.2017 17:39

@Maja - A sad krucijalno pitanje: MAKO. ŠTA SE TO VAS TIĆE I ŠTA VI IMATE OD TOGA.? ODGOVORITE MI, BAŠ SAM LJUBOPITNA, ŠTA SE VAS TIČE ŠTA ONI RADE, I ŠPTA SE VAS TIČE KO ĆE KOGA DA VODI KUĆI.?

Joker

17.06.2017 20:07

KUPLERAJ.