Strašne uvrede na Kijin račun: "Mislim da je jedna moždana ku*va"

Srbija danas/I. F. | vip 2018-07-07 20:14:33 2018-07-07 20:14:33

Nikad brutalnije uvrede.

Screenshoot Youtube

Otkako je odnela pobedu u rijalitiju "Zadruga", Kristina Kija Kockar mnogima je postala trn u oku.

Iako je za sedam meseci koliko se takmičila stekla ogroman broj fanova, isto tako ima onih koji smatraju da stjuardesa nije zaslužila pobedu, te su se priklonili strani njene suparnice Lune Đogani. Jedan od njih je i poznati bosanski frizer, stilista i šminker Ado Karišik, koji je bez dlake na jeziku komentarisao Kijin izgled i ponašanje, a Ado je inače i Lunin prijatelj.

- Milsim da je jedna moždana ku*va. Dobra glumica, super izrežirano sve. Žao mi je one male Lune što ju je Kija namagarčila, napravila je budalu od nje, napravila od nje nešto što nije. To mi je jako žao - rekao je Ado za "TV1 HD", a onda iskomentarisao negativno njen stajling sa koncerta Bube Korelija i Jale Brata:

- Kija izgleda kao da je uzela stolnjak, pa ga navukla na sebe. Ne znam šta je ovo na njoj. Ovo je kao neki duks. Iskreno, ovo mi nije ni h od haljine. Obična duskerica, pa paravan neki navukla na sebe. Interesantna boja sandala, ali mi se model ne sviđa. Kosa joj je bezveze. Izgleda kao propala stjuardesa, što i jeste - bez uzdržavanja je komentarisao.

 

 

Expand player
Pogledajte više