SPREMA SE HAOS KAKAV NIKAD NISTE VIDELI: Otkrivamo učesnike Zadruge 2! NEĆETE MOĆI DA POVERUJETE! (FOTO)

Alo/R.J. | vip 2018-08-09 14:25:46 2018-08-09 14:25:46

Biće ovo do sada neviđeno ludilo!

Printscreen

Popularni rijaliti "Zadruga" otvoriće ponovo svoja vrata u septembru! U Belu kuću useliće se veliki broj novih takmičara, a mi vam otkrivamo imena nekih od njih!

Ako je suditi po imenima prvih učesnika, biće ovo prava rijaliti bomba!

Mirko Gavrić

Pevač, producent i kompozitor koji je sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima. Ceci Ražnatović peva prateće vokale a od septembra ćemo ga gledati u rijalitiju "Zadruga 2".

 

A post shared by Mirko Gavric (@miracoofficial) on Apr 28, 2018 at 3:22pm PDT

Lepi Mića

Dobro poznati rijaliti igrač ponovo će se naći pred malim ekranima. Fanovi na društvenim mrežama tvrde čak i to da će on ove sezone odneti pobedu.

Miljana Kulić i Željko

Bila je prva trudnica u rijalitiju, a sada se u Belu kuću vraća u društvu sina Željka. Za njih je produkcija spremila posebne uslove!

Marija Kulić

I baka Marija biće uz ćerku Miljanu i unuka Željka. Njeni komentari i opaske vrlo su popularne u dosadašnjim rijaliti programima, a ove sezone od nje se očekuje veliko ludilo.

Aleksandra Subotić

Aleksandra i njena životna priča su javnosti i te kako poznati, a u ovoj sezoni se očekuje do sada neviđena situacija jer će joj društvo praviti i neki od glavnih likova njenog života.

Aleksandar Čabarkapa

Čim izgovorimo njegovo ime posle Aleksandre Subotić, zna se da će ovaj par napraviti pravi spektakl i gledanost podići na visoki nivo.

Ljuba Pantović

Nakon Aleksandre i Čabarkape ulazi i Ljuba Pantović. Majka sa čijim momkom (Čabarkapom) je njena ćerka (ALeksandra) zatrudnela, i to sve dok je ona bila u jednom rijalitiju. Oni nikada nisu viđeni zajedno pa sve zanima kakav će odnos da imaju.

Marina Perazić

Bila je seks-simbol bivše Jugoslavije, a i danas je vrlo privlačna mnogim, pa čak i mlađim, muškarcima. U dva rijalitija je već bila zbog finansijske situacije, a izašla je, kako tvrdi, sa teškim posledicama.

Ivan Fece Firči

Dobro poznat bubnjar rok grupe "EKV" ali i bivši dečko Marine Perazić ulazi u rijaliti "Zadruga" 2.

Mina i Ivana Vrbaški

Staru učesnicu prve sezone rijalitija ponovo ćemo gledati na malim ekranima, ali ovog puta u društvu majke Ivane!

Naida Gadžo

Devojka koja je postala poznata po tome što je Nenad Marinković Gastoz neprestano kukao za njom u rijalitiju "Parovi" i pravio haos zbog njihove ljubavi odlučila je da se oproba u rijalitiju ali na ružičastoj televiziji.

"Naida je bila na razgovoru sa organizatorima i dogovorila je honorar i sve uslove. Nije se ni sekundu dvoumila, nego je odmah prihvatila poziv budući da se radi o najgledanijem rijalitiju. Njoj je cilj da je publika upozna onakvu kakva jeste jer je do sada bila predstavljana javnosti kao Gastozova devojka. Produkciji odgovara to što je ona spremna da razotkrije sve detalje vezane za njihovu vezu, ali je otvorena i za nove ljubavi", rekao nam je izvor blizak produkciji.

Amel Ćeman Ćemo

Crnogorski pop-folk pevač koji je popularnost stekao hit pesmom "I opet mislim na tebe", kako Alo! saznaje, takmičiće se u sledećoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Miki Đuričić

Miki Đuričić koji je mnogima bio favorit proteklih nekoliko meseci, ponovo će se naći u rijalitiju od septembra, ali ne kao takmičar, već će u "Zadruzi 2" provoditi samo četiri sata dnevno.

"U "Zadruzi" se prave dva grada tako da će dvorište biti mnogo veće nego što je sada. Na veštačkom jezeru će biti splav, čiji će gazda biti upravo Miki. On će biti rukovodilac tog splava na kojem učesnici neće moći ništa da urade dok Đuričić ne da odobrenje", rekao nam je izvor blizak produkciji.

Expand player
Pogledajte više