Sloba posvetio Kiji pesmu, Luna GRCA u suzama, ne može sebi da dođe

J. O. | vip 2018-06-17 10:37:23 2018-06-17 10:37:23

Luna Đogani plakala je kao kiša zbog kiša zbog Slobe Radanovića.

Screenshoot Youtube

"Čudan neki osećaj. Tuga neka", rekla je Luna, a suze su počele da naviru.

Drvo ju je potom upitalo da li se njen odnos sa Slobom promenio na šta se njen izraz lica potpuno promenio, a potom je počela da jeca.

"Nemamo nikakav odnos. Ne komuniciramo. Mislim da su moja osećanja svima jasna. Mislim da se moja osećanja nisu promenila, nisu se ni umanjila, ni ništa... Ide mi se mnogo kući... Svesna sam da ću da ga gledam samo još tri dana i posle svako svojim putem ide. Niko ne razume šta sam ja imala sa tim čovekom. Idem kroz kuću i svaki ćošak me podseća na nešto što sam imala sa njim. Sve slike mi se vraćaju, samo oni lepi naravno. Faliće mi svi ovi ljudi, ali on najviše", pirčala je Luna kroz suze.

I nju je Drvo mudrosti upitalo da li ima muzičku želju, kao što je ispunio i Kiji i Slobi. Ona je poželela da čuje pesmu "Biće mi teško" koju u originalu izvodi grupa "Funky G".

"Neka bude za Slobu pesma. Eto, on je naručio Kristin, ona njemu, evo i ja ću za njega. Pesma od moje mama "Funky G" - "Biće ti žao". To su neke reči za ovu situaciju, neka bude posvećena njemu", zatražila je Đoganijeva.

 

Expand player
Pogledajte više