Sloba iskoristio priliku dok je Luna bila napolju, pa se zbližio sa Kijom!

Alo.rs | vip 2018-02-26 10:51:51 2018-02-26 10:51:51

Dok je Luna Đogani razgovarala u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti, njen dečko Slobodan Radanović iskoristio je trenutak da na kratko bude sam sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar.

Screenshoot Youtube

Sloba je razgovarao sa Kijom, i još jednom dao do znanja svojoj supruzi koju je prevario pred kamerama rijalitija "Zadruga", da i dalje ima osećanja prema njoj. Naime, pevač je odneo lek Kristini, dok je Luna bila u Rajskom vrtu. Kija je ostala imuna na ovaj potez svog supruga Slobodana Radanovića.

Podsetimo, nakon prevare koju je učinio njen muž posle samo sedam dana ulaska u "Zadrugu" Kristina Kockar ušla je u rijaliti, tako da trenutno deli prostor sa suprugom i njegovom novom devojkom. Juče je došlo i do prave drame na ulaznim vratima "Zadruge" kada su se oštro posvađali Sloba i Luna.

Takođe, pre samo nekoliko dana Kristina je u poverenju izjavili Ani Korać da bi volela da se razvede, ali da bi najradije preskočila taj dan, kao i da bez obzira na sve, ona i suprug nikada neće biti u lošim odnosima.

 

Expand player
Pogledajte više