Skandal u programu uživo! Gledalac napao Miljaninu majku, ona odlepila načisto: P**ka ti materina smrdljiva, j**ote Mladen Vuletić! (VIDEO)

Alo.rs/ M. I. | vip 2018-07-10 09:12:16 2018-07-10 09:12:16

Miljana Kulić i njena majka Marija sinoć su gostovale u specijalu o rijalitiju Zadruga - "Narod pita" na televiziji Pink i tom prilikom izrekle toliko ružnih reči da smo mi ostali u šoku.

Printscreen

 

Prednjačila je Miljanina mama koja se neprestano svađala i na ružan način rešavala sukob sa ljudima koji su se uključivali uživo u program. Marija se pravdala da su zapravo gledaoci nepristojni i da su njihova pitanja neprimerena, ali to teško da opravdava njen rečnik.

Sve je kulminiralo kada je pravo iz konkurentskog rijalitija Parovi "uleteo" Mladen Vuletić. Njega je u priču uveo jedan gledalac koji je optužio Mariju za aferu sa Crnogorcem koji je zauzeo četvrto mesto u luksuznoj zemunskoj vili. Naime, Vuletić je jednom prilikom ispričao kako je spavao sa Miljaninom majkom na moru i to kada je imao 17 godina, a kada je Kulićeva čula da se ta priča ponovo pokreće - poludela je:

- Pozdrav seljačino, uključi se ponovo. Nisi dostojan mog odgovora. Marš! Idiote! Idi gledaj šta radi tvoja žena, p**ka ti materina smrdljiva. J**ote Mladen Vuletić, i ćerku i ženu i sve što imaš... I živo i mrtvo, i pleme i seme. Ološe jedan - besnela je Marija, a voditelj nikako nije uspevao da je smiri.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

Expand player
Pogledajte više