Kristijan: Ovog čoveka je trebalo da ubijem u Batajnici! (FOTO)

Alo.rs | vip 2015-09-29 17:01:57 2015-09-29 17:01:57

Lider radikala proveo je večeras dva sata na Farmu! On je večerao sa ostalim ukućanima odgovarao na njihova pitanja, pretresajući uglavnom političke teme.

Printscreen

Kristijan Golubović je prvi preneo ostalim ukućanima vest o dolasku ,,specijalnog gosta". 

Šešelj je na imanje u Lisovićima ušao u 18 sati.

- Dobro veče. Ja sam čuo da vas ovi ovde mnogo muče. Pošto je počela predizborna kampanja ja moram da učinim neka dobra dela. Zato sam odlučio da vam spremim večeru - poručio je na početku lider radikala.

 ŠEŠELJEV ULAZAK NA FARMU:

 

 - Ovog čoveka  je trebalo da ubijem snajperom u Batajnici - rekao je Kristijan čim je ugledao Šešelja.

Šešelj je odmah po ulasku rekao ukućanima da mu je zdravlje sada dobro.

 

- Očekivali su do jula da umrem, ali nisam hteo. Još mi se ne umire - rekao je Šešelj i dodao da  sada ima manje zdravstvenih problema nego kada je došao u Srbiju.

Lider radikala je nastavio da priča sa ukućanima o svom zdravstvenom stanju i političkoj situaciji.

 - Celo leto novine pišu da sam na izdisaju. A ustvari ja sam zdraviji i od Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića i od cele Vučićeve vlade. Al meni se ne umire. Moram da pobedim na izborima. Moramo mi srpski radikali da izvedemo Srbiju iz ekonomske krize i narod spasimo iz bede. Ako mi to ne možemo nema ko drugi. Svetski poredak se cepa. Sedenje na dve stolice koje čine naprednjaci ne ide. Moramo da se opredelimo. Ni jedni ni drugi nas onda ne uvažavaju. Tomislav Nikolić je više puta izjavio da je Aleksandar Vučić njegov politički sin  -rekao je Vojislav Šešelj i nastavio priču o predsedniku Tomislavu Nikoliću:

 - Podiže crkvu u Bajčetini. Ne zato što je narodu tamo potrebna crkva već sebi podiže mauzolej. Misli da bog može da se podmiti. A, ne može.

 - U Tomislava Nikolića sam imao bezgranično poverenje, u Vučića nisam, on je uvek bio svojeglav. Sa njim je najveći bio problem u stranci jer je on bio obrazovaniji od svih mojih saradnika. I nastavio je da se obrazuje. A Tomislavu Nikoliću je bilo draže da peče rakiju nego da čita knjige  - ocenio je Šešelj.

Ono što je neoprostivo Tomislavu Nikoliću je to što kada je odlazio ukrao nam je 20 odborničlkih mandata, ocenio je lider radikala.

 - Tomislav Nikolić mora svake godine da letuje u najluksuznijim odmaralištima. Letuje cela porodica. Kada je beda treba da letuje u Srbiji, a ne da razbacuje novac po inostranstvu  - prokomentarisao je Vojislav Šešelj putovanja predsednika Srbije.

Lider radikala je ocenio da Vučića privlači moć.

 - On i dalje skromno živi, nema razbacivanja. A Tomislav Nikolić smatra da je upola manji njegov uspeh što se obogatio ako ne može drugima da pokaže koliko je bogat i moćan - dodao je Šešelj.

Farmerima se u jednom trenutku za stolom pridružio i gazda Proka. Proka je Šešelja upoznao sa ukućanima tako što je ispričao po koju reč o svakome. Prvo mu je predstavio Staniju kao devojku koju bi svi da ,,pipkaju". Lepog Miću je opisao kao najvećeg neradnika, a Bokicu kao devojku koja sprema za ukućane. Proka je Radašina ocenio kao nekoga ko stalno cupka u mestu. Lepu balerinu je opisao kao devojku koja je zavela sve dečake.

 - Ovaj Gavrilović sve nešto ,,đa oće, đa neće"...ali ima veliko iskustvo iz prethodne Farme - rekao je gazda Proka.

Šešelj je ocenio da je Proka uspeo da im skrene misli sa političkih na neke lepršave teme. Ubrzo su kao posluženje stigli vino i kolači.

Šešelj se osvrnuo i na svoj boravak u zatvoru. Kaže da je za optužnicu iz Haga, saznao 20 dana pre nego što mu je to i saopšteno. Rekao je i da je tadašnji premijer Zoran Đinđić rekao tužiteljki Karli del Ponte da "ga vodi i da ga ne vraća".

 - Vodite ga i nemojte da ga vraćate. Evo ja sam se ipak vratio, a šta mislite, da li će se vratiti Đinđić? - upitao je Šešelj ukućane i nastavio priču o tribunalu:

- Napravili su grešku jer su mi ostavili previše vremena. Slobodan Milošević je izbegavao proceduralane rasprave, a ja sam ih potukao najviše na proceduri jer sam pokazao da je poznajem bolje od njih. Na tome su pukli. Od početka su hteli da mi nametnu adovkate. Posle su sve što sam im rekao sa pažnjom slušali - osvrnuo se Šešelj na svoj boravak u Hagu i dodao:

 - Progonio sam one koji su u Hagu pravili dogovore sa tužilaštvom, a neke sam doveo i do samoubista - rekao je Šešelj i pomenuo slučaj Milana Babića bivšeg predsednika Republike Srpske Krajine.

Lider radikala se dotakoa i Slobodana Miloševića sa kojim se, kako kaže, sprijateljio tek u Hagu.

 - Sa Miloševićem sam iskren prijatelj postao u Hagu. Sprijateljili smo se u zajedničkoj borbi. Slobodan Milošević je pao boreći se za srpski narod u Hagu. Nije se borio za sebe jer je njemu sudbina bila zapečaćena - rekao je Šešelj.

Pevačica Zorica Marković je lideru radikala predstavila svakog ukućanina ponaosob. Kada je stigla do Stanije Dobrojević, Šešelj je uputio zanimljivu opasku na račun starlete.

 - Aleksandar Vučić joj zavidi što se češće od njega pojavljuje u novinama -  rekao je u šali Šešelj, misleći na Staniju Dobrojević.

Pevačica Bojana Stamenov otpevala je pesmu, Šešelju u čast i naišla na podršku ostalih ukućana.

Vojislav Šešelj se  u razgovoru dotakao i hrvatskih lidera.

 - Kolinda je otvoreni ustaša, znamo sa kim imamo posla - prokomentarisao je Šešelj hrvatsku predsednicu i dodao da čak ,,ni HDZ ne bi bio za tako glup potez kao što je zatvaranje granica".

 - Svaki Srbin koji letuje u Hrvatskoj zaslužuje da mu auto bace u more... Šta će tamo? - otvoren je Šešelj.

Šešelj je ušao na Farmu u 18 časova u okviru Paklene nedelje.

Alo.rs je sa liderom radikala razgovarao neposredno pred polazak na imanje u Lisovićima.

- Ne znam nikoga iz te ekipe koja je tamo. Idem da ih upoznam. Ne znam šta ću tačno da radim tamo i koliko ću da se zadržavam. Gledajte, pa ćete videti. Uhvatili ste me baš dok obuvam cipele. Žurim na Farmu, poželite mi sreću. Doviđenja - u dahu nam je ispričao Šešelj i odjurio u još jedan rijaliti.

Expand player
Pogledajte više