Ružica: Oteću mladoženju!

D. Panajotović | vip 2016-06-17 22:04:11 2016-06-17 22:04:11

Da su producenti rijalitija „Parovi“ spremni na sve zarad visoke gledanosti govori to da će se danas u luksuznoj vili u Zemunu održati venčanje zaljubljenih učesnika, Nenada Marinkovića Gastoza i Zorice Dukić, a potom i svadbeno veselje!

Rajko Ristić

Kako bi gledaoci bili u prilici da isprate pravi šou i spektakl na srećnoj televiziji, pevačica Ružica Veljković odlučila je da uništi svadbu bivšeg dečka i Dukićeve.

- Era Ojdanić je oteo mladu s venčanja, a ja ću mladoženju - rekla je Ružica Veljković, koju je Gastoz ostavio zbog Zorice Dukić i dodala:

- Imam plan kako to da učinim, a učiniću to sasvim sigurno. Gledajte svadbu, pa ćete videti - bila je samouverena pevačica.

S obzirom na to da će mladenci sklopiti pravi brak, ceremoniji će prisustvovati pravi matičar, familija mlade i mladoženje, njihovi prijatelji i kumovi. Svoj dolazak na svadbu potvrdile su brojne javne ličnosti, pevači i nekoliko orkestara, a svi navedeni doneće i prigodne darove. Mada je u medijima drugačije predstavljeno, majka Nenada Marinkovića dolazi da podrži svog sina, rečeno nam je u produkciji „Hepi televizije“. Biće tu i Gastozov otac Đura Sinđelić i ostali rođaci.

Expand player
Pogledajte više