Čabarkapa šutnuo Aleksandru, traži DNK test! (VIDEO)

M.R. | vip 2017-01-20 12:05:38 2017-01-20 12:05:38

Aleksandar Čabarkapa obratio se Aleksandri Subotić iz zatvora i poručio joj da neće nastaviti vezu sa njom kad izađe iz zatvora, te da će proveriti da li je trogodišnja Magdalena njegova ćerkica.

Printskrin TV Hepi

- Ljuba Pantović i ja nikada nismo bili u vezi, to je izvučeno iz konteksta. Ja jesam to ranije rekao, ali iz osvete jer je Luba u koaliciji sa svojim mužem učestvovala u organizovanju mog hapšenja. A to je sve izazvao odnos mene i njene, tada maloletne ćerke, Aleksandre Subotić. Takođe osporavam da sam Aleksandri pijan napravio dete, jer nikad u životu nisam koristio alkohol. Ona neka fura svoj fazon, želim joj sve najbolje u životu i da ide do prvog do mesta jer to zaslužuje - rekao je Čabarkapa.

On je dodao da je Aleksandra napravila mnogo grešaka u životu, pre svega što je ušla u rijaliti i javno imala seks sa Mladenom Vuletićem, preko čega on neće preći.

- Javno je imala odnos sa onim seljačićem debelim što vozi golfa dvojku iz Zete. Ona zna da ja prevaru nikad ne bih oprostio. Mogu joj biti najbolji prijatelj, ali neki naš nastavak je jako težak. Podlegla je nikogoviću u zatvorenom prostoru. Ona zna da sam ja oženjen, imam četvoro dece i za nekoliko meseci izlazim napolje. Preko nekih stvari ne mogu da pređem, pa i da je najlepša na svetu - završio je Čabarkapa i dodao da će, kada izađe iz zatvora, proveriti da li je malena Magdalena njegovo dete jer postoje spekulacije da on nije otac tog deteta.

 

Expand player
Pogledajte više