Andrija i Kija
Screenshoot Instagram
Andrija i Kija

Screenshoot Instagram

Andrija i Kija, Foto: Screenshoot Instagram

Bivši dečko Kije Kockar, Andrija Lazović, optužio je nedavno svoju bivšu da mu duguje veliki novac i zamolio je da ne dolazi u njegovu rodnu Budvu.

S druge strane, Kristina je njega optužila da joj je ostao dužan 500 evra i nije se mnogo obazirala na Andrijine izjave medijima, već je nastavila da uživa u lepotama crnogorskog primorja na kojem boravi već nekoliko nedelja.

Ipak, ni Andrija ne gubi vreme, već uživa u društvu zgodne brinete, a njihovi osmesi govore više od reči:

Andrija uživa

Printscreen

Andrija uživa, Foto: Printscreen

 

Komentari (5)

Mirka

10.08.2018 17:27

Cjela CG zna da su Andro i Kija bili u dogoverenoj vezi od koje su oboje imali korist! Ona d a ucini Slaoaba ljubomornim a on da prikrije svoje stvarne afinitete koje u sredini kao sto je CG ne nalaze na podrsku!

???

10.08.2018 18:21

@Mirka - Mirka , kumo , mora da si popila korpu od Andrije , pa zbog toga sto te odbio , ti pises ruzne komentare. Zaboravljas na cinjenicu , da je Kija bila u vezi sa Andrijom pre nego sto se udala za Slobu. A posle, sta su se dogovarali pred njen ulazak u Zadrugu.....njihova racunica!

Mirka

10.08.2018 19:29

@Mirka - Kumice @??? , to prje Sloba i tada je ona Andru bila maska! Nije ni vrijeme ni mjesto da spominjem jednog njegovog sa Cetinja! A ovo za korpu si me totalno provalila, svaka cast na znanju, stvarno si kraljica!

sonja

10.08.2018 18:57

a sto ce andro nas je moramoga voljet I ako nevoli zene.

???

10.08.2018 19:49

Ostavite vi mog Andriju!