Saborni hram u Podgorici, crkva, ikone, freske, religija, SPC
Alo.rs/V.Đ.
Saborni hram u Podgorici, crkva, ikone, freske, religija, SPC

Alo.rs/V.Đ.

Saborni hram u Podgorici, crkva, ikone, freske, religija, SPC, Foto: Alo.rs/V.Đ.

Dejan Stanković, poznat kao Deki Kralj, je srpski voditelj i učesnik rijaliti programa. Vodio je kontroverznu emisiju „Luda kuća“, a 2010. godine je bio jedan od učesnika rijalitija "Farma".

Dejan je krajem 2016. godine postao učesnik rijalitija "Parovi", Stanković se poslednjih godina povukao se iz javnosti, a sada je sve iznenadio novom objavom.

Dejan Stanković kralj

PrntScrn

Dejan Stanković kralj, Foto: PrntScrn

Naime on je napisao da sve poslove koje je do sada obavljao želi da ostavi iza sebe i da postane sveštenik.

- Želim da pređem u sveštenike!!! Kao diplomirani Teolog napisao sam molbu za rukopoloženje. Ako se moja molba odobri, vraćam se u Srbiju kao sveštenik - stoji u objavi nekadašnjeg voditelja koji trenutno živi u Briselu.

Povodom ovoga kontaktirali smo Dejana koji nam je otkrio da li će zaista postati sveštenik, ako dobije priliku za to:

- Kao neko ko govori 5 stranih jezika kao maternji, poželeo sam da se vratim u svoju zemlju i da nastavim sa svojom karijerom, međutim u poslednje vreme mi to nikako ne ide od ruke. Niko me više ne zove da vodim emisiju, a moju prijavu su odbacili po treći put na konkursu za generalnog direktora RTS-a, iako ispunjavam sve uslove. Ljudi su puni predrasuda sto se tiče mene, tako da sam rešio da prihvatim jedini poziv koji trenutno imam, a to je Božiji... Ja sam diplomirani Teolog i ako prihvate moju molbu za rukopoloženje vraćam se u Srbiju kao svestenik - zaključuje Stanković.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

Stojanka

16.01.2021 19:59

Dejan Stankovic Kralj je bio odlican voditelj i sou-men. Moja porodica i ja smo uvek pratili njegove emisije "Luda kuca" kao i "Kraljev Show" i uvek nas je oraspolozio... Steta sto ga vise niko ne zove da se bavi poslom za koji je rodjen ali ako stvarno postane svestenik zelim mu sve najbolje, divan je covek, human sa velikom dusom i cistim srcem.

Срба

16.01.2021 20:34

Саклони нас, Боже!

Naslednik

16.01.2021 21:52

Ovo vise govori nasta nam je crkva spala cim ovakve kret.ne dovodi pod svoj krov. Ja bi mu predlozio pre da cisti ulice jer za nesto drugo tesko da je.

Slavica

16.01.2021 22:45

Dejan Kralj je obrazovana licnost , u Briselu predaje u skoli i radi u sudu , to zasluzuje svaku pohvalu. Iskreno mnooooogooooo hvali na televiziji. Volela sam da gledam njegove emisije , sve sto je rekao nikoga nije ostavljao ravnodusnim. Retko dobra osoba , po ocima mu se to vidi . Bas je Kralj

Andrej

16.01.2021 23:26

Ja volim ovog coveka.... Sve sto kaze i uradi, niko ne ostane ravnodusan. Daleko se cuje sve sto kaze i uradi. Nema emisiju a i dalje ga narod komentatise, sto znaci da vredi. Voleo bih da ga ponovo gledamo na televiziji. Zelim ti svaku srecu Kralju.

Mimi

17.01.2021 00:56

Apelujem da se Deki Kralj vrati na Televiziju.... Nedostaje bas bas. Kiss