Milisav Gavrić
printscreen/Hepi TV
Milisav Gavrić
Milisav Gavrić, Foto: printscreen/Hepi TV

 

Naime, policajac tvrdi da je pio dosta lekova, ali da je pomoću ovog rijaliti programa prestao da ih konzumira i da se bolje oseća.

- Posle rata u Bosni, gde sam radio kao policajac, imao sam mnoge traume. Kad sam počeo da gledam “Parove”, počeo sam da se unosim u sve likove ovog serijala, što me je potpuno opustilo, i to do te mere da mi lekovi više nisu potrebni. Sada uopšte ne pijem lekove, leče me “Parovi” - šokirao je svojom izjavom Gavrić i otkrio zbog čega ga je Slađa Petrušić osvojila.

- Ona se u Hrvatskoj usprotivila proslavi “Oluje”. Zbog toga je svi vole - priznao je gost vile.

 

Komentari (9)

MAKILI

21.01.2016 08:29

Usprotivila se kad je ušla u Parove naivci, sad kad u Srbiji kaplje dobra lova lizat će du.... svim političarima,kao što je u Hrvatskoj do ulaska u Parove. Utipkajte Ivo Petrušić .Zlo mi je više od ovakvog kukolja među izbjeglicama koji sramote sve one države u koje su došli samo sa vrečicama a sada pljuju po tim istim bilo da se radi o Srpskim,Hrvatskim ili Bosanskim zarad malo para na sve su spremni,bilo bi vrijeme da se tome stane na kraj,Dobila je stan dok su mnogi rođeni u Hr.beskućnici

MAKILI

21.01.2016 08:42

Vjerovatno mi prvi komentar neće biti objavljen jer je neko štiti .Sretno vam bilo sa njom, Veliki pozdrav za sve ljude dobre volje nađite ljude koji će nas spajat a ne razdvajat kao što to radi ova spodoba koja napada sve koji su došli iz Hrvatske nastoji sebe uzvisit a njih ocrniti i pretvoriti u šoviniste tuđe poštuj svoje voli kaže Ava,

Marko

21.01.2016 08:47

Kakav balvan.

Dragomir

21.01.2016 10:19

Ономад сам ПАРОВЕ погледао пола минута и истрчао на терасу да удахнем свеж ваздух да не бих повраћао!Чуј ово?Свеж ваздух?Где да нађем свеж ваздух и то под Авалом када ми сељаци ложимо шпорете ки да је минус 30 изнад нуле!За само тих пола минута сам се нагледао таквог простаклука,неваспитања,мизерије ... Деценијама гледам телевизију али никада нисам ни сањао да ће бити тих ријалитија?ВЕРУЈТЕ ДА МИ ЈЕ ЖАО КАМЕРМАНИ И СВИХ ОНИХ У СТУДИЈУ КОЈИ ТО ЈАДНИ МОРАЈУ ДА ГЛЕДАЈУ?

Raki

21.01.2016 11:15

Ne kaze se caba Glup ko Pandur.

RAKI

21.01.2016 11:34

Koja je ovo Avetinja kao da je sa Cetinja.

radoslav

21.01.2016 11:37

bravo milisave dobro si procenio svaka ti cast i ja sam je zavoleo zbog toga treba imati srca i hrabrosti pa u hrvatskoj reci protiv lomljenja tabli i protiv proslave oluje gde je 200000 ljudi napustilo svoje domove. bravo sladjo velika si i bezi od ovih malih miseva koji su misevi i u celom zivotu ce biti mali misevi. kako se gadskroz samo uvlacio u dupe kristijanu to je bolelo a pokazao je da je nikakav covek. ogavno.

povremeno gledao

21.01.2016 19:01

Bilo je ocigledno da ovom coveku nesto fali. Dobro je sto ga je Maric doveo da se vidi koji profil gleda ono djubre od programa. Napadao je Mikija ali Miki je davao super odgovore narocito kad je spomenuo kako se ponasaju politicari i policajci, bahati, prepotentni, ne placaju u kafani, misle da im je sve dozvoljeno.

nedementna

22.01.2016 00:05

@povremeno gledao - Taman pomislih,evo pametice kad ono glupost::"Vidi kojiprofil gleda ono djubre od programa..???ALO KAKO ZNAS DA JE DJUBRE?KAKO KAD SAMO JADO POVREMENO GLEDA?