Pi*ala sam po dvorištu zbog polnih bolesti

Filip Jovanović | vip 2016-06-30 22:12:22 2016-06-30 22:12:22

Rediteljka Jelena Golubović po drugi put je odnela titulu najboljeg VIP farmera i tako osvojila duplu krunu kada je rijaliti „Farma“ u pitanju.

Rajko Ristić

U pobedničkom intervjuu ona kaže da će verenika predstaviti medijima kada bude došlo do svadbe, da su joj prijale masaže i dodiri Mikija Mećave i da je nuždu po imanju vršila iz zdravstvenih razloga.

- Zbog straha od polnih bolesti, koje su harale Lisovićem jer su svi međusobno imali seks, a nisu se štitili, nisam mogla da uđem u WC. Zdravlje mi je najbitnije i zato sam pi*ala i veliku nuždu obavljala po imanju - obrazložila je Jelena, a na pitanje da li pritom misli na Filipa Đukića, koji je imao seks sa najviše žena, ona odgovara:

- Pošto on pati za Ružicom, to je privlačilo druge devojke da ga osvajaju. Svako ima svoj način kako će svoj bol da prevaziđe. Filip je tetovirao Ružičino ime. Njega sam gledala kao prijatelja, a ne kao seksualni objekat. Nisam za instant seks. Kada sam imala seks u rijalitiju, ja sam, zapavo, vodila ljubav. Po Frojdu, seks je zdrav, pa neka su ga onda svi imali - kaže ona, dok se na pomen Mikija Mećave, sa kojim se ljubila i razmenjivala nežnosti, smeška.

- Njegova psiha mi ne odgovara. Nije odrastao. Volim da pored sebe imam stabilnog muškarca. Miki ni po oblačenju ne odaje utisak stabilnog muškarca. Nosio se previše mladalački, a sve farmerke su mu bile uske kao helanke. Prijala mi je njegova energija, masaža i dodiri, ali ne i ostalo - priznaje Jelena, koja otkriva šta će uraditi sa novcem od nagrade.

 

- Nadam se da ću u zamenu za novac dobiti stan u toj protivrednosti od „Pinka“. Probaću da se sa njima dogovorim. To je nešto što mi je najpotrebnije, s obzirom na to da želim da osnujem svoju porodicu - otkriva Golubovićeva, koja tvrdi da ima verenika, iako ga niko nije upoznao:
- Moj verenik ne voli medije. Dok ne bude svadbe, ne želim da promovišem nikoga.

 

Volela bih da Sergej Trifunović postane ministar

Jelena Golubović kaže da joj je pored pobede sada najbitnije ko će biti ministar kulture kako bi mu tražila novac za novi projekat.

- Poštovala sam Branislava Lečića, koji mi je pomagao, a sada bih volela da to bude neko ko poštuje kulturu i brine o njoj kao što su to Sergej Trifunović, Lazar Ristovski ili Dragan Bjelogrlić - kaže rediteljka i dodaje:

- Samo da vidim ko je od glumaca raspoložen da mi čestita!

Save

Expand player
Pogledajte više