Pevač najavio tužbu protiv ove učesnice "Zadruge"!

T. V. | vip 2018-02-27 16:06:20 2018-02-27 16:06:20

Modna blogerka Luna Đogani doživela je nervni slom nakon što je Miljana Kulić, ovonedeljni vođa u rijalitiju "Zadruga", za potrčka izabrala Slobodana Radanovića i njegovu još zakonitu suprugu Kristinu Kockar.

Alo!/Rajko Ristić

Naime, kako je protekle nedelje isticala da se oseća loše i da je na ivici depresije, Luna nije mogla da sakrije bes zbog toga što će biti odvojena od svog momka, kada joj je, kako kaže, najpotrebniji.

Gagi Đogani za "Alo!" kaže da njegova ćerka mora da se kloni Kristine Kockar, kao i da će tužiti Miljanu Kulić.

- Ne znam šta da vam kažem, Luna je sama rekla sve. Svoje dete nisam video ni čuo šest meseci, a zbog loše konekcije interneta nisam uspeo da obavim poziv sa njom. Voleo bih da je pitam šta je muči i rekao bih joj da se skloni od Kristine. Ona je veliki problem u Luninoj glavi, rekao bih joj da ne laže samu sebe da joj Kristina ne smeta. Luna mora da kaže Slobi da postavi Kiju na svoje mesto i onda bi sve bilo drugačije, ali ona to očigledno ne može - kaže Gagi i dodaje da se Kristina Kockar poigrava njegovom ćerkom.

- Kristina flertuje i zavodi sve živo, pa i njena mama se buni što stalno šeta gola. Sve je bilo jasno kada ju je Miki pitao: "Voliš li grubo?". To su strašne stvari. Kija njih zaje*ava i sprda se sa njima, a Luna i Sloba to ne shvataju ili prosto ne žele da ulaze u konflikt sa njom. Rekao bih Slobi da on kao muškarac mora da reši to - ističe Gagi i dodaje da će sa Miljanom rešiti sve na sudu.

- Miljana misli da će ovim potezom razdvojiti Lunu i Slobu, razmišlja plitko. Ona je javno priznala da joj se dopada Sloba, mislim da nije normalna i da će i dalje dirati Lunu - kaže Gagi.

Kada je tokom protekle večeri Miljana saopštila svoj izbor za potrčka, Luna je briznula u plač, dok joj je sve vreme Sloba pružao podršku.

- Svima ću da je*em mater. Niko ne zna Slobu. To što sam dobar i fin prema svima, to je zato što sam dobro vaspitan. Ako me neko pipne, sledeći put će da završi u bazenu. To se zaklinjem. Sa krevetima ima da ih skupljaju iz bazena. Boli me ku*ac ko je u kakvom stanju. Da vidiš šta je đubre i šta je nepoštovanje. Takvim ljudima treba agresija - pričao je Sloba, koji je pokušavao da smiri Lunu.

- Pa naravno, da vidiš kako će da te gledaju, kao boga. Naziva me svakakvim imenima, proziva mi mamu i tatu, i pređem preko svega. Ja stvarno nisam normalna. Treba biti ološ, tad ne bi smeli da priđu, ni da te pogledaju. Njima želim da imaju ovakvu ljubav kakvu ja osećam prema tebi - rekla je Luna.

 

Expand player
Pogledajte više