On je Drvo mudrosti!

Alo.rs/Srbija danas | vip 2017-11-29 08:47:16 2017-11-29 08:47:16

Žiža Stojanović je saznala ko je Drvo mudrosti i šokirala sve zadrugare. Njega svi znaju!

Printscreen

Od početka "Zadruge" sve interesuje ko pozajmljuje glas Drvetu mudrosti.

Juče je toj misteriji došao kraji, ali samo za jednu takmičarku glumicu Žižu Stojanović.

Ona je konačno otkrila s kim je pričala u Rajskom vrtu i shvatila je da je prevarena.

Naime, nekoliko dana novinar Milan Milošević se zabavlja sa Žižom. Kada ona ode u Rajski vrt, novinar se prišunja, promeni boju glasa i sa glumicom priča kao da je Drvo mudrosti. Žiža nije znala da se radi o šali, zbog čega je sve svoje tajne i želje ispričala Milanu.

Sve je krenulo kao dobar vid zabave za zadrugare, da bi oni nakon nekoliko dana otkrili mnoge detalje. Sinoć su ukućani pričali u dnevnoj sobi, Lepog Miću povredile su reči koje je glumica uputila na njegov račun, a onda je Milan ispričao i šta mu je još Žiža u poverenju rekla.

- Što se tiče hrane. Žiža može sve da jede. Inače, ona uvek ima da jede zdravu hranu. Ja sam joj rekao da ne jede kulen i čajnu u tri ujutru. Sada joj se pritisak smanjio. Ja sam ti Žiža dao snagu da se boriš za sve! Pošto kažeš da ti ja ne dajem hranu i pare, mislim da si mi dužna dve hiljade, ali evo ti još 500 da imaš. Više nikada u životu da mi nisi ništa rekla! Nemoj da mi se obraćaš, najlepše te molim! Ostavi me na miru - rekao je Lepi Mića Žiži.

 

 

 

Expand player
Pogledajte više