Rijaliti programi
Printscreen
Anamarija

Screenshoot Youtube

Anamarija, Foto: Screenshoot Youtube

U javnosti je poznata po raznim skandalima koji su isplivali iz njene prošlosti.

Kako Anamarijina bliska drugarica M. Z. otkriva, Džambazova vešto krije da je pre ulaska u rijaliti bila privođena zbog posedovanja narkotika koje je policija pronašla u njenom automobilu kada ju je marica jednom prilikom zaustavila zbog brze vožnje.

- Anamarija je uvek volela brzu zaradu, pa se na razne načine dovijala da zaradi novac. Još kada se iz Hrvatske preselila u Srbiju jurila je na sto strana kako bi radila više poslova i imala što veću sumu novca. Kako je jedno vreme radila u noćnom klubu, došla je u kontakt sa momcima koji su prodavali razne narkotike i koji su na taj način mnogo zarađivali. Videla je da na taj način može brzo da dođe do većeg novca, s njima je sklopila dogovor da i ona uđe u istu šemu i od toga ima dobar novčani procenat. Narkotike i marihuanu prodavala je samo licima za koje je bila sigurna da neće ići okolo i pričati da su od nje došli do psihoaktivnih supstanci. Brzo je raširila krug ljudi koji su postali njene stalne mušterije i ostvarila je dobru zaradu za kratko vreme - priča naš dobro obavešten sagovornik. Anamarija je znala da je najsigurnije da opijate drži što dalje od sebe kako nijednog trenutka svoju bezbednost ne bi dovela u pitanje, međutim, đavo je zakucao na njena vrata na drugi način, pa su njeni problemi počeli kada ju je policija zaustavila zbog brze vožnje.

Anamarija Džambasov

Printskrin TV Happy

Anamarija Džambasov, Foto: Printskrin TV Happy

Anamarija ne krije da voli imućne muškarce

Džambazova je u više navrata u vili u Zemunu govorila da je privlače imućni muškarci zbog čega je bila meta osude od ostalih učesnika u rijalitiju.

Uvek je nastojala da nađe bogatog momka koji će joj sve plaćati i koji će da je obasipa skupim poklonima. Jednom prilikom je otkrila da joj se najviše sviđaju fudbaleri, pa je bacila oko na Nemanju Matića i na sve načine pokušavala da dođe do njegovog broja telefona, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao.

- Anamarija nikada nije nosila sa sobom drogu koju je prodavala kako bi se osigurala, a sve zalihe je krila u svom autu koji bi parkirala nedaleko od jednog popularnog prestoničkog kluba u kom je radila u šanku. Tako je uspevala da se drži daleko od sumnje da ima veze sa bilo kakvom prodajom psihoaktivnih supstanci, pa je tako uspevala da se krije od zakona nekoliko meseci. Uhvaćena je kada ju je policija zaustavila jedne večeri dok se vraćala kući jer je prekoračila brzinu. Tada su je zamolili da izađe iz kola kako bi izvršili neophodnu kontrolu i tada su je priveli jer su pronašli nekoliko paketića marihuane koja je bila sakrivena ispod zadnjeg sedišta u automobilu. Ona je potom odvedena na saslušanje kod tužioca, a određeno joj je zadržavanje u trajanju od 48 sati, a tužiocu je rekla da ne zna kako je droga dospela u njen auto - završava naš sagovornik.

Komentari (1)

fora

07.07.2018 23:17

o pravim dilerima koi su u parovima nepisete nista.