LOM U PORODICI BOGDANOVIĆ Prvi put se oglasila Milijanina mlađa sestra! Olivera ima velikih problema zbog rijalitija, a evo i kojih!

Milijanina majka za VIP!

Milijana i Milojko, Parovi
Milijana i Milojko, Parovi, Foto: Screenshot Youtube

Slađana Bogdanović, majka Milijane, najkontroverznije učesnice rijalitija „Parovi“, u ekskluzivnom razgovoru za VIP otkrila je da ne podržava ćerku u njenom flertu s Aleksandrom Požgajem, da joj se ne sviđa njeno ponašanje, te da bi bila najsrećnija kada bi se njena ćerka zaljubila u mlađeg, ali slobodnog muškarca.

 

- Šta da vam kažem… Taj Požgaj mi se uopšte ne sviđa. Ne znam više ni sama šta je od njihovog odnosa istina, a šta igra. Njemu ne verujem ni reč i mislim da se sa njom samo poigrava kako bi je povredio - kaže gospođa Slađana. Takođe, kako nam se poverila, ne dopada joj se to što je njena ćerka u, kako kaže, nekoj vrsti igre s oženjenim muškarcem.

Milijana i Milojko, Parovi
Milijana i Milojko, Parovi, Foto: Screenshot Youtube

- Ne želim da bude uzrok bilo čijeg razvoda. Čak i kada bi se Požgaj razveo, ne bih volela da mi bude zet. Jednostavno mi se ne dopada - tvrdi majka.

Gospođa Bogdanović podržava Milojka jer je, kako kaže, njegova ljubav prema Milijani iskrena, te da i ona njega voli. Iako ne krije da bi volela da je drugačije.

- Milijana je sa njim iz čiste ljubavi. Nikakav interes tu ne postoji. Ona ima svoj stan, ima i kuću kod nas, materijalno je zbrinuta. Sa njim nije zbog materijalne dobiti. Među njima je zaista u pitanju samo ljubav. Ako me pitate da li bih volela da pored sebe ima nekog mlađeg, naravno da bih volela. Niko ne bi bio srećniji od mene kada bi našla mladog i slobodnog muškarca. Ali šta, je tu je… Njen izbor moram poštovati - kaže majka za „Alo!“.

Milijana Boganović Aleksandar Požgaj
Milijana Boganović Aleksandar Požgaj, Foto: printscreen

S druge strane, Milijanina mlađa sestra Olivera zbog sestrine ljubavi sa starijim čovekom trpi posledice.

- Imam probleme zbog toga što je Milijana ušla u „Parove“ sa Milojkom i zato što je obelodanila tu vezu, pa sad ceo svet za nju zna. Moj dečko mi prebacuje zbog toga i ja se osećam loše. Ona je moja sestra i u njen se izbor partnera ne mešam, ali da nije ušla u rijaliti i javnosti predstavila Milojka, ne bi ceo svet o tome brujao i ja se ne bih sramotila - kaže postiđeno Olivera, koja bi volela da su zauvek ostali anonimni.

 

- Milijana je uvukla celu porodicu u sve ovo, a to mi nimalo ne prija. Mene javni život ne zanima - iskrena je ona.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi