Ana Korać
Screenshoot Instagram
Ana Korać

Screenshoot Youtube

Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

Dok se o većini učesnicika najpopularnijeg rijalitija za ovih devet meseci mnogo pisalo i pričalo, Ana je nekako bila jedna od misterioznijih stanara Bele kuće.

O njenoj prošlosti znali smo jako malo, a onda se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija sa srpskim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom, koji je bio u vezi sa mnogim poznatim damama među kojima su bile bivša učesnica rijalitija "Farma", Jelena Milošević Balerina, pevačicom grupe "Models", Zoranom Andrić i mnogim drugim.

"Oni su bili zajedno nekoliko meseci. Ne držite me za reč, ali mislim da je ta veza trajala od februara 2017. do maja 2017. I bila je to veza u pravom smislu te reči, nije bilo nikakvog skrivanja. Samo što Ana tad nije bila poznata, ali bila je jednako atraktivna kao sada. Tigar je oduvek voleo lepe devojke i znao kako da ih osvoji, te ne čudi što i ona nije odolela njegovom šarmu i muvanju", rekao je izvor blizak ovom biznismenu, koji je zamolio da ostane anoniman.

 

Pozdrav za sve prijatelje...

A post shared by dejan popovic - tigar (@dejan_popovic_tigar) on Apr 22, 2018 at 8:57am PDT

Tigar je potvrdio da je bio u vezi sa učesnicom, ali nije želeo mnogo da komentariše.

 

⌚⌚???

A post shared by ?Ana Korać? (@ana_korac) on Dec 13, 2015 at 6:53am PST

 

"Tačno je da smo Ana i ja bili zajedno. Kao što sam već rekao, o njoj imam jako lepo mišljenje i ne bih više ništa o tome govorio. Hvala na razumevanju", izjavio je on.

 

?????

A post shared by ?Ana Korać? (@ana_korac) on Jul 14, 2017 at 11:05am PDT

 

Komentari (4)

Ufff

05.06.2018 10:59

....bar da je neki frajer pa ajde, ja ne znam sta vide na njemu privlacno, ako je ovaj sarmantan ja sam balerina

Jebao je i balerinu

08.06.2018 23:45

@Ufff - Vidis da je i balerina bila sa njim...

Ina

05.06.2018 12:11

Nasmejana bravo, steta sto lose nabadas na stiklama, po tome se vidi da nisi dama, mozda bi te Tiger I covek u svoj zoo vrt!!!

Stameni

07.06.2018 18:52

@ Ina - Pa ima krive noge u donjem delu. Sem toga, puna siikona, usne, jagodice, nos, grudi, zadnjica, vide se ožiljci. osvojio je....lova, lova radi... zna se čime se ko bavi u Beogradu, vrlo dobro i šta mu je zanimanje..... Saka provincijalka koja dodje u BGD, ima svoj posao hahaha Pitajte MINU... druže se...haha