SAHRANA U NJUJORKU Mrtvog Ekrema pronašao sin u kolima!

Ekremova supruga Igbala kaže da su sinovi neutešni nakon što su saznali da im je otac preminuo.

Ekrem i Igbala Jevrić
Ekrem i Igbala Jevrić, Foto: Privatna arhiva

Internet zvezda Ekrem Jevrić izgubio je život jutros ispred porodične zgrade u Njujorku u svom automobilu. Ekrem je seo u auto kako bi se odvezao do posla, ali je dobio srčani udar i preminuo za volanom.

Ekremova supruga Igbala Jevrić kroz suze je ispričala kako su njegovi bližnji saznali da je umro i kako se sada osećaju.

- Našli smo ga jutros u kolima sa kojima je krenuo na posao, sin ga je pronašao. Sinoć mu je bilo dobro, nije bilo nikakvih naznaka da će doći do ovakve tragedije. Ne znamo tačno kada će biti sahrana, dok se ne uradi obdukcija. Od njegovih kolega nam se još uvek niko nije javio, nisu još čuli ljudi i mi smo iznenađeni. Poslednje ga pamtim raspoloženog, baš smo juros popili kafu zajedno i ja sam ga ispratila na posao. Sin ga je našao u kolima i pozvao me, ja prvo ništa nisam razumela, čula sam samo kukanje i zapomaganje od sina, kad se malo smirio rekao mi je da je Ekrem mrtav. Ja sam odmah pitala da li je udes u pitanju, da nije zaspao pa se sudario, a on mi je rekao da nije i da sluti na infarkt. Za naše sinove nema utehe. Sahranićemo ga u Americi, ipak tamo ima najviše prijatelja - rekla je Igbala za "Scandal!".

 

 

 

 

Šoumen Ekrem Jevrić biće sahranjen sutra u Njujorku.

"Porodica Jevrić i njihovi prijatelji će danas od 3:00pm primati saučešće (zdravoglava) u Ali-pašinoj džamiji u Astoriji (3133 12th, Astoria, NY 11106) , a sahrana (dženaza) će biti obavljena sutra (5.mart) na Washington mezarju na Long Islandu", piše na sajtu "Fokuspress.com".

 

 

 • Korisnik: dedadragan01
  05/03/2016 - 18:06
  EKI, neka ti je vecna slava i hvala za trenutke zabave u kojima si bio nenadmasan, narocito u FARMI.
 • Korisnik: salko
  05/03/2016 - 00:03
  nekamu sa slavom neka u mru pociva bozijom zeli mu izbeglica u americi sve sto je optpevao o americi istina je ziva
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi