Mitrović u rijalitiju kontroliše klimu!

Informer | vip 2017-08-06 23:35:44 2017-08-06 23:35:44

Željko Mitrović će moći da kontroliše čak i klimu u novom rijalitiju "Zadruga"!

Zoran Ilić

Vlasnik Pinka dopremio je u Srbiju najsavremeniju tehnologiju zbog do sada neviđenog projekta koji počinje da se emituje 6. septembra.

On je platio 150.000 evra za specijalni sistem uz pomoć kojeg će moći da menja vremenske uslove: da pušta sneg, kišu, munju i gromove u rijalitiju.

Biće i aplikacija

Mitrović želi da napravi najbolji i najveći šou svih vremena.

"Mitrović je napravio i poseban hologramsko-laserski sistem za pravljenje iluzija kakav do sada nije viđen na našim prostorima", priča izvor blizak ljudima iz Pinkove produkcije.

Učesnike rijalitija će samo u jednoj smeni pratiti oko 60 specijalizovanih profesionalaca.

"Njihov zadatak će biti da izaberu najbolju situaciju u svakom delu imanja i puste je u etar. Oni gledaoci koji budu instalirali aplikaciju "Zadruga" moći će sami da biraju koji prostor žele da vide", objašnjava sagovornik

Takmičare će snimati osam dronova

Rijaliti će biti sniman iz vazduha sa čak osam dronova. Ovaj gigantski rijaliti pratiće 24 sata i oko 140 kamera. Svi potezi učesnika pratiće se pomoću dva specijalna "spajder-sistema" koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke.

Dao čak 5.000.000 evra za dva HD kamiona

Mitrović je iskeširao pet miliona evra za dva reportažna kamiona u kojima će biti smešten deo produkcije "Zadruge". Oni su opremljeni najsavremenijom opremom u visokoj rezoluciji. Vlasnik Pinka je odmah isprobao i proverio kako rade ove basnoslovno skupe sprave. Uz pomoć ovih vozila snimaće se samo neke od ukupno 24 prostorne zone koje se prostiru na skoro tri hektara zemlje.

Expand player
Pogledajte više