MILJANA MORALA DA SE ODVOJI OD SINA! Kulićeva u suzama, ne može da se smiri!

Alo.rs/A.K. | vip 2018-07-30 13:31:43 2018-07-30 13:31:43

Miljana Kulić porodila se u petak i na svet donela sina kom je dala ime Željko.

Screenshoot Youtube

Miljana je u rijalitiju "Parovi" zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem, a ponosni tata juče je došao u Niš kako bi posetio Kulićevu i sina.

Miljana ne krije koliko je srećna zbog rođenja sina, a u bolnici će biti do sutra, kada ona i beba odlaze u svoj dom u kome je već sve pripremljeno za njihov dolazak.

Učesnica "Zadruge" je sa širokim auditorijumom podelila prve utiske nakon porođaja, zbog čega je morala da se na kratko odvoji od sina. To joj je teško palo, pa se rasplakala pred kamerama.

"Uzbuđena sam, osećanja mi se smenjuju. Neko kaže da liči na mene, neki na moju mamu, neki na Ivana. Neka je živ i zdrav, videćemo na koga liči kad malo poraste. On je poslušan i tih, ne znam na koga je. Jedva se čuje, plače samo kada je gladan, ostavila sam ga gore sa mamom i tatom i već mi nedostaje. Bila sam ošamućena kad sam se porodila, počela sam da plačem kad sam ga rodila, pričala sam mu "Ti si moja bebica, ja sam tebe rodila", stalno mu tepam. Meni su roditelji rekli da odlučim sama, ja ipak smatram da je Ivan otac Željkov i ako ima želju da ga vidi, ja mu to neću uskratiti jer bih bila grešna pred Bogom", rekla je Miljana u intervjuu za emisiju "Premijera Vikend Specijal".

Expand player
Pogledajte više