Miki opleo po Kiji: "Izje*ala se sa brkom, pa onda pozdravlja dečka!"

Alo.rs | vip 2018-02-12 09:56:29 2018-02-12 09:56:29

Miki Đuričić razgovarao je u pabu sa Ognjenom Amidžićem pričao o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju "Zadruga".

Screenshoot Youtube

Miki se u toku svog izlaganja dotakao i odnosa između Lune Đogani i Slobe Radanovića, dok Kristinu Kockar u toku svog govora nije štedeo.

- To se dešava. Oni sutra treba da krenu zajednički život. Najvažnije je gde će oni da žive. Oni treba da imaju neki početak i mislim da treba da osvoje prvo mesto - smatra Đuričić koji je u nastavku istakao:

- Nije isto seoska baraba i gospođica koja glumi moral. Po meni je Kija neko ko se najviše ovde kompromitovala. Kako je vreme odmicalo, ja saznam da to nije to, kako se ona predsavlja. Čekaj druže o čemu se tu radi?! Rekla si bolnica, stres... i posle pet dana nađeš veliku ljubav, pozdravljaš tog dečka i onda sa brkom se*s u kupatilu. Ja sam jedini koji je njima dao priliku da se opravdaju od čega se drmao zid - izjavio je pčelar i dodao:

- Ovaj (Sloba) je makar ušao i rekao da se zaljubio! I sada ti imaš napolju koga pozdravljaš, iz*ebeš se sa magičnim brkom u kupatilu i ne priznaješ to! Čekaj, šta, kakva Kija, gde?! Ja bih je na stub srama stavio! - rekao je Miki.

 



Expand player
Pogledajte više