Matora videla majku, ali kada je shvatila da njega nema plakala je kao kiša!

Alo.rs/I. P. M . | vip 2018-04-09 11:41:51 2018-04-09 11:41:51

Tužno.

printscreen

Veliki šef je spremio iznenađenje zadrugarima, pa im je pustio video klipove u kojima su im najdraži čestitali praznik. 

Matora se vidno razočara kada je videla na snimku samo njenu majku sa malom kumicom, ali njen otac se na snimku nije pojavio. 

Jovana je zbog toga zajecala, nije čak mogla ni da prokomentariše video poruku.

- Mnogo mi je teško da pričam, bilo mi je teško pogotovo poslednja dva dana, ja sad stvarno ne mogu .... - rekla je Matora, nakon čega je otišla u sobu.

Njena devojka Sanja Stanković je odmah krenula za njom kako bi je utešila.

- Pa nemoj da plačeš, oni su se javili da bi te oraspoložili, pogledaj onu malu bebu kako je porasla i koliko te čeka - tešila je Sanja.

Nakon što se i Zorica pridružila i ohrabrila je, Matora je uspela da se vrati i nastavi razgovor sa voditeljkom Dušicom.

- Teško mi je mnogo, ne mogu da pričam. Izvinjavam se svima, nismo prešli svi preko ovoga, meni je najteže palo. Stvarno hvala Sanji i Zorici što su bile uz mene. Nisam htela da pričam o tome, znaju zašto plačem, ali nije ni bitno. Mene grize savest, ne samo zbog mene nego upravo zato što mogu da budem kakva hoću ali ono što nosi čovek u srcu i zbog nekih drugih stvari to nas čini ljudima. Srećan uskrs svima. Dunja i priča i hoda i eto srećna sam zbog toga - rekla je Matora.

 

 

Expand player
Pogledajte više